High-end VIP arrangement

Arrangement 2: VIP

VIP Arrangement

Het VIP arrangement is een vast programma: hotel**** + elke avond biertent & afterparties + consumpties. Je hoeft hier dus niet zelf je pakket op te bouwen.

Dit is een high-end aanbod, waar je dan ook de prijs voor betaalt.

Dit aanbod wordt pas begin februari actief, je kunt je er wel vooraf voor inschrijven.

Biertent

Je zit elke avond op VIP plaatsen in een van de grote biertenten op het Oktoberfest, uiteraard met anderen van het hotel die zich dat kunnen veroorloven. Dat kan dus een gezellige boel worden.

Deze avondtafels zijn populair en kennen een hoge mate van exclusiviteit. Omdat er maar een beperkt aantal van verkocht worden is het van belang je hiervoor vroeg te melden.

De plaatsen zijn inclusief €50 consumpties p.p.
Is het op, dan kun je bij de bediening uiteraard gewoon verder bestellen.

Je zit van 18.00 tot sluitingstijd 22.30/23.00 aan je biertafel, daarna sluiten de biertenten en gaat het hek om het Oktoberfestterrein op slot.

Afterparty

Ben je na je bezoek aan het Oktoberfest nog niet uit gefeest?
Dat hoeft ook niet, elke avond heb je toegang tot steeds een verschillende Afterparty.

De entreekaartjes liggen bij de receptie van het hotel voor je klaar.

Hotel

Het 4 sterrenhotel**** ligt nabij de Hauptbahnhof op slechts 10 minuten loopafstand van het Oktoberfest (Die Wiesn). Het is een luxe hotel met goede en uitgebreide services, en van alle gemakken is voorzien. Wifi is uiteraard ook aanwezig.

Je verblijf is uiteraard inclusief een goed en uitgebreid ontbijtbuffet.

De 2-persoonskamers hebben 2 losse bedden of een 2-persoonsbed met 2 losse matrassen en apart bedlinnen. In de en-suite badkamer zijn uiteraard handdoeken aanwezig.

Aankomst

Ga na aankomst in München naar je hotel, bij de receptie liggen de vouchers voor je biertent, consumpties en de afterparties voor je klaar.

Het hotel ligt op 50 meter van uitgang Schiller op de Hauptbahnhof. Ideaal dus als je met de trein of het vliegtuig komt, vanaf het vliegveld is het 40 minuten met SBahn S8.

Kom je met eigen auto, dan kun je betaald parkeren in de buurt van het hotel in een parkeergarage. Parkeren op de openbare weg is ook een mogelijkheid. Parkeren in München is niet duur in vergelijking met Nederland.

Je kunt je kamer vanaf 15.00 u. betreden. In de praktijk blijkt dat je de kamers meestal al eerder kunt betreden als ze zijn schoongemaakt. Je kunt dit ter plekke navragen bij de receptie.

Ben je op de aankomstdag voor 10.00 uur bij het hotel dan kun je tegen betaling nog gebruik maken van een extra ontbijt.

Prijzen VIP arrangement

1 Overnachting + 1 avond op het Oktoberfest
Op basis van 1 persoon per kamer: €667 p.p.
Op basis van 2 personen per kamer: €477 p.p.

2 Overnachtingen + 2 avonden op het Oktoberfest
Op basis van 1 persoon per kamer: €1159 p.p.
Op basis van 2 personen per kamer: €779 p.p.

Dit zijn de prijzen per persoon en incl. hotel, ontbijt, biertent, €50 consumpties per persoon per avond, en toegang tot de afterparty’s.

Je kunt het arrangement niet via het boekingsformulier boeken. Wil je dit arrangement boeken, neem dan contact met ons op.

Extra informatie

Na je boeking ontvang je meer praktische info over dit arrangement.


Lobby van het hotel uit het VIP arrangement

Kamer uit VIP arrangement

Ontbijtzaal van het hotel uit het VIP arrangement

VIP arrangement

Oktoberfest plakaat