Bedrijfsuitje of besloten groepsreis – Oktoberfest München

Groepsreis Oktoberfest München

Bedrijfsuitje Oktoberfest München

Een groepsreis naar het Oktoberfest in München is een ideaal uitje om aan deel te nemen als besloten groep. Je beleeft gegarandeerd een onvergetelijke tijd met je privé- of zakenrelaties waar iedereen nog lang leuke herinneringen aan zal bewaren. Een groepsreis naar het Oktoberfest in Duitsland verbroedert en is ideaal voor de teamspirit.

Besloten groepen krijgen vooraf en in München extra aandacht en begeleiding.

Op de foto’s zie je een voorbeeld van een bedrijfsuitje Oktoberfest als groepsreis zoals deze door Oktoberfestreizen.nl kan worden verzorgd: lokaal busvervoer + accommodatie + huurkleding + biertafel Biertent + biertafel Oktoberfestavond + eten & drinken + entree Afterparty’s!

Hoe kan je reis eruit zien?

Stap 1
Bekijk de 4 Ticketpakketten en zie welk pakket wat het best bij je past.
Komen de pakketten niet geheel overeen met je wensen, neem dan contact met ons op.

Stap 2
Vul je wensen in op het boekingsformulier en bekijk je uiteindelijk reissom. Ligt dit binnen je budget? Neem dan contact met ons op.
Note: i.v.m. schaarste is een reis naar het Oktoberfest niet goedkoop, de prijzen in München verdubbelen of verdrievoudigen tijdens het Oktoberfest. Je kunt de prijzen voor een reis naar het Oktoberfest dus niet vergelijken met een standaard stedentrip.

De meeste reizen worden geboekt voor 2 dagen/nachten, als je er toch bent kun je maar beter alles meemaken. Bovendien komen onze Ticketpakketten dan tijdtechnisch het best tot z’n recht. Ook kun je bij ons je accommodatie regelen. Wil je zelf je accommodatie regelen? Dat kan ook, je betaalt dan een toeslag van €19 op je Ticketpakket; wij zijn immers een touroperator, geen Ticketleverancier.

Je kunt je programma optioneel en naar eigen keus uitbreiden met bijv.:

  • Lunch en/of diner (vanaf +/- €25 p.p.)
  • Lokale (culturele) bezienswaardigheid/activiteit (+/- €25 p.p.), vraag naar de mogelijkheden
  • Bierproeverij (+/- €25 p.p.)
  • Huur of koop van een 5 Delig Lederhosen- of Dirndlkostuum. Huur (+/- €59) of koop (+/- €79 p.p.)
    Verkleed als groep verhoogt de feestvreugde en samenhorigheid.
  • Lokaal busvervoer (+/- €300 per rit)