Hoe reis jij naar Munchen?

OPTIONEEL ..
BUSVERVOER IS OPTIONEEL, JE BENT DUS NIET VERPLICHT VERVOER PER BUS BIJ ONS AF TE NEMEN!


Hoe wil jij naar de Oktoberfeesten in Munchen reizen?

 • Luxe touringcar (via Oktoberfestreizen.nl)
 • Oktoberfesttrein (rijdt dit jaar niet)
 • NS Trein (zelf boeken)
 • Vliegtuig (zelf boeken)
 • Auto (zelf)
 • Auto – liftservice (geef je op)

Met de bus naar Munchen

Jouw Oktoberfestweekend begint al bij het instappen: tezamen met andere Oktoberfestbezoekers heb je direct de perfecte Oktoberfeststemming in de bus naar Munchen. Uiteraard inclusief Oktoberfestmuziek, én … kom vooral in Lederhosen of Dirndl, dat geeft extra lol.

Niemand is de BOB, niet op de heenweg en al helemaal niet op de terugweg. Ga zitten en laat je vervoeren en verwennen!
Het is echter wel de bedoeling dat je uitgerust aankomt, dus op de heenweg gaan om 00.30 uur gaan de lichten en muziek uit.

Losse bustickets

 • Route: Utrecht CS – Eindhoven CS – Venlo CS – Munchen Hauptbahnhof, v.v.
 • Heenreis 2e Oktoberfestweekend: donderdag 26.09.2024, +/- 21.00 uur
  Retour: zondag 29.09.2024, 11.30 uur
 • Heenreis 3e Oktoberfestweekend: donderdag 03.10 2024, +/- 21.00 uur
  Retour: zondag 06.10 2024, 11.00 uur
 • Prijs retour: €119 p.p.

Route in Munchen
De bus arriveert vrijdag rond 08.00 uur bij de Hauptbahnhof, je reist vanuit daar zelf verder met het OV naar je accommodatie.
De bus vertrekt vanaf dezelfde locatie weer naar Nederland.

Oktoberfesttrein

Oktoberfest trein naar Munchen

Onze speciaal gecharterde trein naar het Oktoberfest in München was een groot succes! Samen met bijna 500 reizigers zijn wij vanaf Amsterdam al feestend naar München gegaan. Aankomend jaar is er helaas geen georganiseerde treinreis maar in 2025 Geht es wieder LOS! We keep you posted.

Standaard trein

De NS trein is zeker een optie, de aansluitingen zijn goed en met de nachttrein (incl. slaapplaatsen) kom je uitgerust aan. Je bent het goedkoopst uit als je zelf direct online boekt. Wij kunnen ook voor je boeken, de NS rekent echter extra kosten aan touroperators. Dat geeft welliswaar wat flexibiliteit in wijzigen/annuleren, maar je bent veruit het goedkoopst uit als je zelf online boekt.

Wil jij met de trein naar het Oktoberfest in München? Je kunt een half jaar voor je vertrek boeken via NS International Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper.

Vliegtuig

Enige jaren geleden hebben KLM en Lufthansa hun monopoliepositie in München moeten opgeven en wordt Flughafen München – Franz Josef Strauss vanuit steeds meer steden in en rondom Nederland aangevlogen: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Weeze, Dusseldorf, Aken, Brussel, Charleroi.

De prijzen worden door de toegenomen concurrentie steeds aantrekkelijker, zeker als je vroeg boekt. Het vliegtuig is de laatste jaren dus een aantrekkelijke optie geworden en zit duidelijk in de lift. Ook hier geldt: je bent het goedkoopst uit als je zelf direct online boekt i.v.m. extra kosten voor touroperators (zie boven)

Wil jij met het vliegtuig naar het Oktoberfest in München? Boek via een van de vele websites voor vliegtickets.

Eigen auto

De meesten rijden met eigen auto naar het Oktoberfest in München, het geeft uiteraard de meeste flexibliteit en bij een volle bezetting ben je meestal het goedkoopst uit.

Liftservice

Met de auto naar het Oktoberfest in Munchen

Ga jij met de auto naar München en heb je plek over?
Of, … wil jij juist meerijden naar München?

Stuur ons een e-mail, wij proberen je te koppelen.