BIERTENT

Biertafels

Het leven aan de biertafels in de biertenten is een ongekende ervaring, je wordt opgezweept door de entourage, muziek en in lederhosen en dirndl gestoken bezoekers. Al gauw sta je ook op de banken te zingen en te proosten. Ja, du auch!
 

Biertafels Oktoberfest MunchenKlik en bekijk de foto’s

Biertafels in de grote biertenten zijn enorm gewild en daardoor schaars. Ze kennen een zeer hoge mate van exclusiviteit, het is nagenoeg onmogelijk zelf biertafels te bestellen.

Wij zijn er dan ook trots op dat wij je, dankzij ons netwerk in Munchen, elk jaar weer deze unieke en vooraf gegarandeerde biertafels kunnen en mogen aanbieden. Een deel zelfs op vrijdagavond en zaterdagmiddag! Dat is echt een specialiteit.

Wij durven te stellen dat je deze service en prijzen nergens anders vindt, het kent daarom een laagste prijsgarantie.

PS, … Via internetmarktplaatsen (bijv. ViaGoGo) betaal je honderden euro’s om 2 tot 4 uur aan een biertafel in een kleine biertent te kunnen zitten. Wees voorzichtig! Dat is illegaal. Google voordat via je woekerwebsites een ticket boekt, we hebben genoeg teleurstellingen gezien.
Klik hier voor TIPS

1. Waarom een biertafel?

Plaatsnemen aan onze biertafels in de biertenten op het Oktoberfest is werkelijk een unieke ervaring en beleving. Het is niet voor niets zo populair. Je moet het ervaren om te begrijpen waarom het Oktoberfest in München zo inmens populair is. Een vergelijk met de lokale dorps(Oktober)feesten in Nederland is eigenlijk niet mogelijk. Het betreft hier een 200 jarig cultuurfeest!
Je gaat naar de bakermat der Oktoberfeesten dus kom vooral verkleed en beleef de traditie. Waan je een weekend in dromenland!
In de biertenten leg je al snel contact met de mensen aan de biertafels om je heen die uit alle landen van de wereld komen.

We bouwen dus met z’n allen een feestje in de biertenten en daar hoef je niets voor te doen. Behalve aanschuiven. Alles is al voor je geregeld!
Wij hebben vooraf gereserveerde middag- en avondtafels waarbij je direct kunt doorlopen en aanschuiven. Hoe ideaal is dat!

Bonnefooi?
Met onze gereserveerde biertafels hoef je dus niet ’s morgens vroeg om 5 uur uren in de rij te staan om een kans te maken op een plekje.
Sowieso geldt: je kan en mag alléén bier bestellen en drinken als je aan tafel zit. Maar dat lukt dus niet, er is simpelweg geen plek!
En staand of lopend in de paden tussen de biertafels word je niet bediend en weggestuurd. Kortom: je hebt echt een tafel nodig.2. Ons aanbod

Je kunt elke dag een plaats aan onze biertafels op het Oktoberfest boeken.
Biertafels op PRIME TIME (vrijdagavond en zaterdag) zijn zeer exclusief en kennen een meerprijs t.o.v. andere tijden.
Je kunt het aanbod zien op de homepage of ticketpagina. We hebben overigens niet oneindig plek, op=op.

Wat zijn de aanvangstijden? Zie de ticketpagina
In welke biertent zit ik? Bij het inchecken bij de Meet & Greet hoor je in welke biertent je zit
Hoe kom ik aan de vouchers? Die ontvang je van ons bij het inchecken bij de Meet & Greet
Hoe lang duurt een biertafelsessie? het betreft altijd een dagdeel van 4 tot 5,5 uur. Het gaat vaak hard aan tafel, na uren volop feest en bier is deze tijdspanne echt genoeg gebleken. Je zult eerder blij zijn even op ademen te kunnen komen.
Ik wil alleen een losse biertafel bestellen, kan dat? ja, vink dan de overige Oktoberfeesten af bij je boeking. Je ontvangt dan korting op je pakket.
Waarom bieden jullie gratis biertafels aan? Je biertentsessie is een gratis aanvulling op het ticketpakket van 3 feesten. Elk ticketpakket kent dus 4 Oktoberfeesten. Het is verboden winst te maken op biertafels, dat doen wij dus ook niet. De consumpties zijn tegen kostprijs en betaal je pas in juli.
 

3. Consumpties

Voor niks gaat de zon op dus elke biertent verlangt wel een minimum consumptieverbruik per bezoeker. Dit verschilt per biertent, en tijdstip + plek van je biertafel in de biertent. Bekijk de ticketpagina voor een overzicht van de verplichte consumpties.

Jaarlijks maakt stad München de consumptieprijzen pas rond juli bekend, dus pas dan sturen we je factuur door.
Je initiële boeking is dus exclusief consumpties!

Faire prijs? Jazeker: je betaalt dezelfde prijs als bij de serveerster aan tafel, je valt er dus geen buil aan. Consumeren doe je toch wel 🙂
Zijn je vooraf ingekochte vouchers op dan kun je bij de bediening bijkopen.

 

4. Je plek aan de biertafels

Een biertafel telt 10 zitplaatsen en dient volledig bezet te zijn. Dat kan met 10 forse mensen behoorlijk krap zijn. Echter, dit is gangbaar tijdens het Oktoberfest. De bediening en bewaking houden hier toezicht op en zijn streng. Dus, voor je eigen belang en positief verloop van je verblijf in de biertenten: accepteer dit!

Wil je zeker weten dat je met je reisgenoten bij elkaar aan tafel zit, neem dan de ‘Bij-elkaar-zit-garantie’ af. Dit kun je selecteren via het boekingsformulier. Wil je een exclusieve biertafel geheel voor je eigen groepje, dus waar geen anderen bij komen zitten, neem dan contact met ons op.

BELANGRIJK(!) zorg dat je op tijd bent! Kom je meer dan een kwartier te laat dan verlies je je recht op je plek aan de biertafel. Wij hebben daar geen invloed op!

 

5. Bijzonderheden, afspraken en spelregels aan de biertafels in de biertenten

  • Je kunt 1 biertafelsessie per persoon boeken. Wil je 2x per weekend een biertafelsessie meemaken dan kun je dat bij je boeking vermelden, hebben we plaatsen over dan ontvang je bericht.
  • BELANGRIJK(!) zorg dat je op tijd binnen bent! Kom je te laat dan vervalt je recht op je zitplaats. Wij hebben daar geen invloed op.
  • Je betaalt per consumptie €2 extra aan de bediening: €1 ‘Bedienungsgeld’ voor de bediening + €1 fooi. Per consumptie dus. Dit is verplicht! Accepteer dit en ga niet in discussie: de bewaking is streng en voordat je het weet sta je buiten.
  • Verlaat de biertent niet als deze vol is, bijv. om te roken. De kans is groot dat je er niet meer inkomt.
  • De bewaking is, zoals boven vemeld erg streng. Blijf netjes en beleefd anders kan het zomaar zijn dat je opeens buiten staat en er niet meer in komt.
  • Als je dagdeel is afgelopen dien je je tafel te verlaten, de bediening draagt daar zorg voor en kunnen je daarop aanspreken. Je kunt je vervolgens elders op het Oktoberfest vermaken. Er is genoeg te doen, te zien en te beleven.
  • De biertenten openen om 09.00 u. en alle ruim 100.000 ziplaatsen zijn 15 minuten na opening bezet. Vanaf +/- 11.30 u. is er live muziek in de biertenten. De biertenten sluiten om 22.30 u en dan gaat het hek rond het Oktoberfest op slot.

 

6. Scam

Onze biertafels zijn de biertafels in de echte grote(!) biertenten op Die Wiesn (Het Oktoberfestterrein)! Laat je elders niet misleiden! Koop geen biertafels tegen woekerprijzen via zgn (internationale) ticket/marktplaatswebshops, etc. Ondanks onze waarschuwingen gaat het elk jaar weer mis. Het is meestal scam/bedrog! Echt, … doe het niet, je bent je geld kwijt en je krijgt geen tafel! We zien het elk jaar gebeuren en wij kunnen je dan niet meer helpen. Klik hier voor TIPS