Oktoberfeest I

Biertafels

Zitten aan de biertafels in de biertenten op het Oktoberfest is een must voor je Oktoberfestweekend; hier kom je naar Munchen!
 

Biertafels Oktoberfest MunchenKlik en bekijk de foto’s

Biertafels in de grote biertenten zijn enorm gewild en daardoor schaars. Ze kennen een zeer hoge mate van exclusiviteit, het is nagenoeg onmogelijk zelf biertafels te bestellen.

Wij zijn er dan ook trots op dat wij je, dankzij ons netwerk in Munchen, ook dit jaar weer deze unieke en vooraf gegarandeerde biertafels kunnen en mogen aanbieden. Een deel zelfs op vrijdagavond en zaterdagmiddag! Dat is echt een unicum.

Wij durven te stellen dat je deze service en prijzen nergens anders vindt, het kent daarom een laagste prijsgarantie.

PS, … Via internetmarktplaatsen (bijv. ViaGoGo) betaal je honderden euro’s om 2 tot 4 uur aan een biertafel in een kleine biertent te kunnen zitten. Wees voorzichtig! Dat is illegaal. Google voordat via je woekerwebsites een ticket boekt, we hebben genoeg teleurstellingen gezien.
Klik hier voor TIPS

1. Waarom een biertafel?

Plaatsnemen aan onze biertafels in de biertenten op het Oktoberfest is werkelijk een unieke ervaring en beleving. Het is niet voor niets zo populair. Hier kom je voor naar Munchen! Je moet het ervaren om te begrijpen waarom het Oktoberfest in München zo inmens populair is. Een vergelijk met de lokale dorps(Oktober)feesten in Nederland is eigenlijk niet mogelijk. Het betreft hier een 200 jarig cultuurfeest!
Je gaat naar de bakermat der Oktoberfeesten, kom dus vooral verkleed, beleef de traditie, en waan je je een weekend in dromenland.
In de biertenten leg je al snel contact met de mensen aan de biertafels om je heen, die uit alle landen van de wereld komen.

We bouwen dus met z’n allen een feestje in de biertenten, daar hoef je niets voor te doen. Behalve aanschuiven. Alles is al voor je geregeld!
Met onze gereserveerde biertafels hoef je dus niet ‘s morgens vroeg om 5 uur uren in de rij te staan om een kans te maken binnen te komen.
Wij hebben vooraf gereserveerde middag- en avondtafels waarbij je direct kunt doorlopen en aan onze tafels plaatsnemen.

Bonnefooi?
Dat wordt lastig: je kan en mag alléén bier bestellen en drinken als je een zitplaats aan een tafel hebt.
Staand of lopend in de paden tussen de biertafels word je niet bediend en weggestuurd.2. Ons aanbod

Je kunt elke dag een plaats aan onze biertafels op het Oktoberfest boeken.
Biertafels op PRIME TIME (vrijdagavond en zaterdag) zijn zeer exclusief en kennen een meerprijs t.o.v. andere tijden.
Je kunt het aanbod zien op de homepage of ticketpagina. We hebben overigens niet oneindig plek, op=op.

Wat zijn de aanvangstijden? Klik hier
In welke biertent zit ik? Je e-ticket geeft t.z.t. aan welke biertent en tafelnummer jou is toegewezen.
Hoe kom ik aan de vouchers? Die krijg je van ons bij het inchecken in Munchen.
Hoe lang duurt een biertafelsessie? het betreft altijd een dagdeel van 4 tot 5,5 uur. Het gaat vaak hard aan tafel, na uren volop feest en bier is deze tijdspanne echt genoeg gebleken. Je zult eerder blij zijn even op ademen te kunnen komen.
Ik wil alleen een losse biertafel bestellen, kan dat? ja, vink dan de overige Oktoberfeesten niet af bij je boeking. Je ontvangt dan korting op je pakket.
Waarom bieden jullie gratis biertafels aan? Oktoberfeest 1 is een gratis aanvulling op het Ticketpakket van 3 feesten. Elk ticketpakket kent dus 4 Oktoberfeesten. Het is verboden winst te maken op biertafels, dat doen wij dus ook niet.
 

3. Consumpties

Hoe worden de consumpties afgerekend?

Alle ticketpakketten kennen een minimaal af te nemen consumpties.
Welke dat zijn verschilt per pakket, zie het overzicht

Jaarlijks maakt stad München de bierprijzen pas rond juli bekend, dus pas dan kunnen we het aan je factureren.
Je boeking is dus exclusief consumpties!

Maar niet getreurd: je betaalt dezelfde prijs als bij de serveerster aan tafel, je valt er dus geen buil aan. Consumeren doe je toch wel 🙂
Zijn je vooraf ingekochte vouchers op dan kun je bij de serveerster bijkopen.

 

4. Je plek aan de biertafels

Een biertafel telt 10 zitplaatsen en dient volledig bezet te zijn. Dat kan met 10 forse mensen behoorlijk krap zijn. Echter, dit is gangbaar tijdens het Oktoberfest. De bediening en bewaking houden toezicht hierop. Zij zijn erg streng! Dus, voor je eigen belang en positieve verloop van je verblijf in de biertenten: accepteer dit!

Wil je zeker weten dat je met je reisgenoten bij elkaar aan tafel zit, neem dan de ‘Bij-elkaar-zit-garantie’ af. Dit kun je selecteren via het boekingsformulier. Wil je een exclusieve biertafel geheel voor je eigen groepje, dus waar geen anderen bij komen zitten, neem dan contact met ons op.

 

5. Bijzonderheden, afspraken en spelregels aan de biertafels in de biertenten

  • Je kunt 1 biertafelsessie per persoon boeken. Wil je 2x per weekend een biertafelsessie meemaken dan kun je dat bij je boeking vermelden, hebben we plaatsen over dan ontvang je bericht.
  • BELANGRIJK(!) zorg dat je op tijd binnen bent! Kom je te laat dan vervalt je recht op je zitplaats. Wij hebben daar geen invloed op!
  • Je betaalt in de biertenten nog €1 ‘Bedienungsgeld’ extra aan de serveerster + €1 fooi. Per consumptie!
    Dit is verplicht! Accepteer dit en maak er geen problemen over. De bewaking is streng en voordat je het weet sta je buiten.
  • Verlaat de biertent niet als deze vol is, bijv. om te roken. De kans is groot dat je er niet meer inkomt.
  • De bewaking is (erg) streng, blijf netjes en beleefd anders kan het zomaar zijn dat je opeens buiten staat en er niet meer in komt.
  • Als je dagdeel is afgelopen dien je je tafel te verlaten, de serveersters dragen daar zorg voor en kunnen je daarop aanspreken. Je kunt je vervolgens elders op het Oktoberfest vermaken. Er is veel te doen, te zien en te beleven.
  • De biertenten openen om 09.00 u. en alle ruim 100.000 ziplaatsen zijn 15 minuten na opening bezet. Vanaf +/- 11.30 u. is er live muziek in de biertenten. De biertenten sluiten om 22.30 u en dan gaat het hek rond het Oktoberfest op slot.

 

6. Scam

Onze biertafels zijn de biertafels in de echte grote(!) biertenten op Die Wiesn (Het Oktoberfestterrein)! Laat je elders niet misleiden! Koop geen biertafels tegen woekerprijzen via zgn (internationale) ticket/marktplaatswebshops, etc. Ondanks onze waarschuwingen gaat het elk jaar weer mis. Het is meestal scam/bedrog! Echt, … doe het niet, je bent je geld kwijt en je krijgt geen tafel! We zien het elk jaar gebeuren en wij kunnen je dan niet meer helpen. Klik hier voor TIPS