Flexible Package | AV | VZR Garant

Oktoberfestreizen.nl biedt jou een fantastische ervaring op het Oktoberfest in Munchen.
Daar horen ook wat (wettelijke) zekerheden, flexibiliteit, vrijheden, en voorwaarden bij. Dat is wel zo prettig voor alle balanghebbenden, zeker in deze tijden.

 

FLEXIBLE PACKAGE
Voor het gemak en duidelijkheid hebben we alle extra services en kosten in 1 totaalpakket gegoten: het Flexible Package. Je boekt daarmee met maximale zekerheid, flexibiliteit en vrijheid tegen zo min mogelijk kosten en risico’s.

Wat zit er in het Flexible Package

  • Boekings- en administratiekosten
  • Wijzigingsservice
  • Covid19 annuleerservice
  • Dekking non-refundable afdrachten
  • Bijdrage VZR Garantieregeling

Prijs: €19,5 / €39 p.p.

Bekijk het pakket

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bekijk de Algemene Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van de Richtlijn Pakketreizen (EU) 2015/2302. Hierdoor kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden.

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Oktoberfestreizen.nl gebruik van de erkende garantieregeling VZR Garant (https://www.vzr-garant.nl). U kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling leest u op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt.

Mocht Oktoberfest voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken dan zal VZR Garant, afhankelijk van de situatie, er voor zorgen dat u uw boekingsbedrag terugkrijgt, uw boeking kunt vervolgen of gerepatrieerd wordt. U kunt de voorwaarden van de garantieregeling vinden op de website van VZR Garant (https://www.vzr-garant.nl).

Hiermee heeft Oktoberfestreizen.nl zich van bescherming bij insolventie voorzien bij VZR Garant. Wanneer diensten door financieel onvermogen / insolventie van Oktoberfestreizen.nl niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.