COVID19 Flexible Package

COVID19 Flexible Package

Het zijn vreemde tijden. Zeker voor de reiswereld. En ja, ook wij zijn hard getroffen. Maar we zijn een gezond bedrijf, dus ook dit jaar en in de toekomst blijven wij de jaarlijkse Oktoberfestreis aanbieden. Met wat flexibiliteit van beide kanten is dat mogelijk, wij hebben daartoe het COVID19 Flexible Package opgesteld. Daarin kun je o.a. gratis annuleren tot het beslismoment.
Na het beslismoment zijn er bij een annulering wel enige kosten, maar die houden we zo laag mogelijk. Geheel reduceren tot 0 lukt echter niet, wij moeten immers vooraf alles al betalen en kunnen mogelijke risico’s niet alleen dragen. Zoals dat ook vóór Corona gold.
Kortom: met ieders flexibiliteit gaan we je ook dit jaar weer een fantastisch weekend bezorgen.
 
De vooruitzichten voor 2021 zijn gematigd positief. Wij verwachten zelf dat het Oktoberfest Munchen doorgaat in 2021. Zo is er in Duitsland extra aandacht om evenementen door te laten gaan en loopt Duitsland voorop met het vaccinatieprogramma. Maar we kunnen niet in een glazen bol kijken en hebben daarom zo ruim en flexibel mogelijke voorwaarden opgesteld met voor iedereen zo min mogelijk kosten en risico’s. Maar dus niet tot in het oneindige, dan zouden wij geen bestaansrecht hebben.


Wat zit er in het pakket

Om het voor iedereen zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te houden hebben 1 totaalpakket gemaakt: het COVID19 FLEXIBLE PACKAGE.
Hierin is opgenomen:
 

 • 1. Boekingskosten
  Je hebt geen aparte boekingskosten meer à €35 per boeking
 • 2. Wijzigingservice
  Je hebt geen aparte wijzigingskosten meer à €35/€70 per wijziging. Je kunt nu dus het gehele jaar door wijzigingen doorgeven zoals een extra dienst of service afnemen, een extra kamer of persoon bijboeken, je kamerindeling wijzigen, een persoonswissel en naamswijziging doorgeven.
  Uiteraard alleen indien mogelijk en beschikbaar.
  Waarom kost dit geld: een boekingswijziging kan veel tijd kosten, niet alle wensen zijn door schaarste op elk moment beschikbaar of nog te realiseren.
 • 3. Annuleringsservice
  Tot het beslismoment kun je gratis annuleren.
  Daarna word je uitermate ruim gedekt door deze service: je kunt, ​ONGEACHT DE REDEN, tegen MINIMALE KOSTEN ​annuleren.​ Bij sommige boekingsitems zelfs tot 2 dagen voor aanvang! ​Dus ook als je ziek, zwak of misselijk bent, of gewoon geen zin (meer) hebt: dit vind je bij geen enkele verzekeraar!Bekijk en download de PDF

Bekijk/download het COVID19 FLEXIBLE PACKAGE
Het is van belang dit goed te lezen, dat voorkomt mogelijke misverstanden.Voor maximale flexibiliteit/vrijheid en minimale risico’s/kosten boek je nu alvast je tickets, dan ben je in ieder geval voorzien. Door schaarste is dit het belangrijkste onderdeel van je reis. Je accommodatie en vervoer kun je later nog bijboeken. Of boek die bij ons, sommige hotels bieden bij ons een gratis annuleringstermijn aan tot 2 dagen voor aankomst. Kijk bij accommodaties voor een overzicht van de termijnen.

Het pakket maakt deel uit van de Algemene voorwaarden 2020

Flexible Package