AV | VZR Garant

Oktoberfestreizen.nl biedt jou een fantastische ervaring bij de Oktoberfeesten in Munchen.
Daar horen ook wat (wettelijke) bepalingen en afspraken bij.

 

FLEXIBLE PACKAGE
Voor het gemak en duidelijkheid hebben we alle extra services en kosten in 1 totaalpakket gegoten: het Flexible Package. Je boekt daarmee met maximale zekerheid, flexibiliteit en vrijheid tegen zo min mogelijk kosten en risico’s.

Het zijn vreemde tijden, maar met ieders flexibiliteit kunnen we je in 2021 wederom een fantastisch Oktoberfestweekend aanbieden. Je wilt, gezien de situatie, natuurlijk wel vooraf precies weten waar je aan toe bent en wat de voorwaarden zijn. Ook voor ons is dat belangrijk.


Voor het gemak en duidelijkheid hebben we alle extra services en kosten in 1 totaalpakket gegoten: het Flexible Package. Je boekt daarmee met maximale zekerheid, flexibiliteit en vrijheid tegen zo min mogelijk kosten en risico’s.

Zo kun je bij een door de Nederlandse overheid uitgebrachte reisbeperking tot 2 dagen voor aanvang gratis annuleren (met uitzondering van de kosten van dit pakket) Hoe ideaal is dat!

Wat zit er in het Flexible Package

  • Boekings- en administratiekosten
  • Wijzigingsservice
  • Dekking non-refundable afdrachten
  • Bijdrage VZR Garantieregeling

Prijs: €12,5

Bekijk het pakket

–>

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bekijk de Algemene Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van de Richtlijn Pakketreizen (EU) 2015/2302. Hierdoor kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden.

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Oktoberfestreizen.nl gebruik van de erkende garantieregeling VZR Garant (https://www.vzr-garant.nl). U kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling leest u op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt.

Mocht Oktoberfest voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken dan zal VZR Garant, afhankelijk van de situatie, er voor zorgen dat u uw boekingsbedrag terugkrijgt, uw boeking kunt vervolgen of gerepatrieerd wordt. U kunt de voorwaarden van de garantieregeling vinden op de website van VZR Garant (https://www.vzr-garant.nl).

Hiermee heeft Oktoberfestreizen.nl zich van bescherming bij insolventie voorzien bij VZR Garant. Wanneer diensten door financieel onvermogen / insolventie van Oktoberfestreizen.nl niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.