Lederhosen en dirndl’s

Lederhosen kopen

De Oktoberfeesten in Munchen zijn volksfeesten die draaien om cultuur en traditie en een lange en rijke geschiedenis kennen. Gekleed in Lederhosen of Dirndl maakt daar onderdeel van uit. Zo is het in Bayern bijvoorbeeld heel gewoon om een bruiloft of kerk te bezoeken in lederhosen of dirndl. Het maakt dus echt deel uit van het leven, en dus zeker ook op de Oktoberfeesten in München.

Om op te gaan in dat leven, en voor extra lol adviseren wij je sterkt om ook verkleed te gaan in lederhosen of dirndl, het geeft een groot saamhorigheidsgevoel en meerwaarde aan je Oktoberfestbeleving en je verblijf in München. 90% van de bezoekers komt gekleed.
Waan je geheel in Bayrische sferen en wees 1 met de Duitsers!

Wij krijgen regelmatig adviezen van onze reizigers om je te waarschuwen voor de goedkope plastic carnavalspakjes omdat zij zich er in Munchen ongemakkelijk in voelen. Bij deze. Hou ze voor de lokale Oktoberfeesten in Nederland.

Lederhosen kopen via Oktoberfestwinkel

Oktoberfestwinkel
Oktoberfestwinkel.nl biedt een ruime keus aan Lederhosen- & Dirndls waarmee je in München goed voor de dag kan komen tegen een zeer schappelijke prijs! Speciaal voor klanten van Oktoberfestreizen krijg je 10% korting op je bestelling.
Gebruik hiervoor de code OFR10 op de betalingspagina van Oktoberfestwinkel.nl