Oktoberfeest IV – AFTERPARTY WIESN

Afterparty Wiesn

Deze Afterparty Wiesn is net als de Oktoberfestavond een replica van het leven uit de biertenten, dus ook hier heb je de traditionele bierbanken zoals je ze kent, en ook hier sta je er al na korte tijd op te dansen en te proosten.

Er heerst een zeer enthousiastmerende Oktoberfestsfeer met in elke ruimte andere muziek. Een geweldig leuke afwisseling met het Oktoberfest op Die Wiesn. Je kunt hier doorfeesten tot in de late uurtjes, er is geen vaste sluitingstijd.

Met het ons-kent-ons sfeertje zijn alle ingrediënten aanwezig voor een fantastische avond en nacht. Je zult ‘m zeker niet vergeten!

 

Afterparty Wiesn - Praktisch

Het feest, met ruim 4000 bezoekers, start om 22.00 uur. Dan gaan alle bierkelders, zalen en terrassen open in dit enorme en prachtige vooroorlogse gebouw. Uiteraard incl. de beroemde Oktoberfestband.

Deze afterparty sluit direct aan op de Oktoberfestavond die om 18.30 uur begint. Het is op dezelfde locatie, je hoeft je niet apart uit- en opnieuw in te checken. En nog mooier: je biertafel blijft behouden!

Afterparty Oktoberfestavond