Oktoberfestreizen & contact


Oktoberfestreizen is dé Oktoberfest-specialist en marktleider, en verzorgt al 15 jaar reizen naar de Oktoberfeesten in München.

Onze reizigers zijn voornamelijk Nederlanders en Belgen, maar ook van verder weet men ons steeds vaker te vinden. Zo hebben wij jaarlijks meerdere groepen uit Engeland, America, Australië en Japan.

Contacteer Oktoberfestreizen

Heb je een vraag? Mail of bel ons dan!


Stuur je naam + telefoonnummer mee.

Amsterdam: 020 8 94 3010
Hensbroek: 06 83 94 3010

Vestigingsadres:
Wogmeer 79
1711 SX Hensbroek
Nederland

IBAN: NL28 RABO 03466 70 179 (T.n.v. ZutNet !)
Swift/BIC: RABONL2U

Oktoberfestreizen (dochteronderneming van ZutNet) is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 34188425. Algemene voorwaarden

 

Team ter plaatse

Oktoberfestreizen.nl bestaat uit een team van vaste medewerkers en een tiental tijdelijke hostessen tijdens de Oktoberfeesten in München.
Het is een groep die elk jaar weer meegaat en die ons aanbod en programmering, de verschillende Oktoberfeesten, en de stad München dus goed kennen. Wel zo prettig! Zij zijn bij elk feest aanwezig zodat je altijd terecht kan bij vragen of problemen. Zij hebben intussen alles wel een keer voorbij zien komen, zeker als er drank in de man, én vrouw, zit 🙂 Een steady team dus!

Het is echter geen begeleide reis! Onze insteek is juist dat je lekker je eigen gang gaat met je eigen groepje.
Dat is wat wij ook horen van onze reizigers: wij zijn er wel, maar je ziet ons pas als je ons nodig hebt. En zijn we even uit beeld, stuur dan een berichtje. Die beantwoorden we binnen enkele minuten.

 

Oktoberfestreizen tijdens het jaar

Het hele jaar staan wij in contact met München.
Door ons zorgvuldig opgebouwde netwerk kunnen wij onze gasten een uniek aanbod presenteren, bijvoorbeeld onze eigen exclusieve biertafels in de echte (!) grote biertenten op Die Wiesn. Een unieke service die je nergens anders vindt. Maar de Oktoberfeesten en ons aanbod zijn meer dan alleen de biertenten op Die Wiesn. Véél meer! We bieden dan dus ook een pakket aan Oktoberfeesten aan.

Wij streven naar een complete Oktoberfestervaring voor onze gasten. Sommigen gaan maar 1 keer in hun leven naar het Oktoberfest, je wilt dan uiteraard wel een toptijd hebben. Het ticketpakket staat garant voor een fantastische belevenis die je niet snel meer vergeet.

Wij blijven deze reis doorontwikkelen en professionaliseren, met name ook door feedback van de vele terugkerende gasten. Inmiddels kunnen wij dan ook zeggen dat we goed geland zijn en de weekenden gestroomlijnd en zonder problemen kunnen aanbieden. Wel zo prettig voor iedereen.

 

Wat doen wij nog meer?

Wij houden ons het gehele jaar met het Oktoberfest bezig, door schaarste is het een ingewikkelde reis om te organiseren. Vandaar dat wij jaarlijks minimaal 8 keer in München zijn om alles goed voor te bereiden.

Wij zijn een kleine specialistische touroperator, die alleen deze reis aanbiedt. Dat vinden wij niet beperkend, maar juist leuk. Wij zijn daar trots op. We kunnen dan ook zeggen dat wij echte specialisten zijn en alle facetten van het Oktoberfest in München tot in detail kennen.
Wij hebben een groot netwerk in München met connecties tot rondom de beslissingmakers.