Oktoberfestreizen & contact

 

Oktoberfestreizen is dé Oktoberfest-specialist en marktleider, en verzorgt al 14 jaar reizen naar het Oktoberfest in München.

Onze reizigers zijn voornamelijk Nederlanders en Belgen, maar ook van verder weet men ons steeds vaker te vinden. Zo hebben wij jaarlijks meerdere groepen uit Engeland, America, Australië en Japan.

Team ter plaatse

Oktoberfestreizen.nl bestaat uit een team van 4 vaste medewerkers en een tiental tijdelijke hostessen tijdens het Oktoberfest in München.
Het is een groep die elk jaar weer meegaat en die ons aanbod en programmering, het Oktoberfest, en de stad München dus goed kennen. Wel zo prettig!
 
Zij zijn bij aanvang van elk feest aanwezig zodat je altijd bij hun terecht kan bij vragen of problemen. Zij hebben intussen alles wel een keer voorbij zien komen, zeker als er drank in de man, én vrouw, zit 🙂 Een steady team dus!

 
Het is echter geen begeleide reis! Onze insteek is juist dat je lekker je eigen gang gaat met je eigen groepje.
Dat is wat wij ook horen van onze reizigers: wij zijn er wel, maar je ziet ons pas als je ons nodig hebt. En zijn we even uit beeld, stuur dan een berichtje. Die beantwoorden we binnen enkele minuten.

 

Oktoberfestreizen tijdens het jaar

Het hele jaar staan wij in contact met München.
Door ons zorgvuldig opgebouwde netwerk kunnen wij onze gasten een uniek aanbod presenteren, bijvoorbeeld onze eigen exclusieve biertafels in de echte (!) grote biertenten op het Oktoberfest. Een unieke service die je nergens anders vindt.

Wij streven naar een complete Oktoberfestervaring voor onze gasten. Sommigen gaan maar 1 keer in hun leven naar het Oktoberfest, je wilt dan uiteraard wel een toptijd hebben. De ticketpakketten staan garant voor een fantastische belevenis die je niet snel meer vergeet.

Wij blijven deze reis door ontwikkeling en professionaliseren, met name ook door feedback van de vele terugkerende gasten. Inmiddels kunnen wij dan ook zeggen dat we goed zijn geland en de weekenden gestroomlijnd en zonder noemenswaardige problemen kunnen aanbieden. Wel zo prettig voor iedereen.

 

Wat doen wij nog meer?

Wij houden ons het gehele jaar met het Oktoberfest bezig, door schaarste is het een ingewikkelde reis om te organiseren. Aan vele aspecten van de reis zitten haken en ogen, en dus vooral ook schaarste. Vandaar dat wij jaarlijks minimaal 8 keer in München zijn om alles goed voor te bereiden.

Wij zijn dus een kleine specialistische touroperator, die alleen deze reis aanbiedt. Dat vinden wij niet beperkend, maar juist leuk. Wij zijn daar trots op. We kunnen dan ook zeggen dat wij echte specialisten zijn en alles van het Oktoberfest in München tot in detail kennen. Wij hebben dus een groot netwerk in München met connecties tot bij de beslissingmakers.

 

Contacteer Oktoberfestreizen

Heb je een vraag? Mail of bel ons dan!


Stuur je naam + telefoonnummer mee.

Amsterdam: 020 8 94 3010
Hensbroek: 06 83 94 3010

IBAN: NL28 RABO 03466 70 179 (T.n.v. ZutNet !)
Swift/BIC: RABONL2U

Oktoberfestreizen (dochteronderneming van ZutNet) is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 34188425,

Algemene voorwaarden