Hotels in Munchen

Hotels en andere accommodaties in Munchen

Tijdens het Oktoberfest is er schaarste op het gebied van beschikbare en betaalbare hostels en hotels in Munchen, daarom hebben wij een selectie voor je gemaakt waarvan wij weten dat je een goede prijs/kwaliteit krijgt.
Wil je echter zelf je accommodatie boeken, dan kan dat. Wij werken samen met Agoda. Wij zouden het waarderen wanneer je bij hun boekt waardoor je ons indirect steunt. En als je kunt aantonen dat je bij Agoda hebt geboekt dan krijg je van ons een leuk geschenk in Munchen.


1. Zelf hotels boeken in Munchen

Dus, wil je zelf je accommodatie boeken? Dat kan! Bekijk alle hotels in Munchen door middel van de onderstaande feature en boek vervolgens via onze partner ..2. Wij boeken voor jou


 

Je kunt bij ons terecht voor accommodaties waarvan wij weten dat je een goede prijs/kwaliteit krijgt. Je hebt dus geen nare verassingen ter plaatse.
Wij hebben van 1 tot 8(!) persoonskamers vastgelegd in 2 hostels en 6 hotels in Munchen, waarvan de 6 en 8 persoonskamers ideaal zijn voor grotere groepen. Daarnaast hebben we huurtenten, caravans, containers, en almhütten op 2 campings. Voor elk budget zijn er dus mogelijkheden!

Ons advies is 2 nachten af te nemen, als je er toch bent dan wil je natuurlijk wel genoeg tijd hebben om alle facetten van het Oktoberfest mee te maken.
bier in Munchen Heb je minder tijd en wil je bijvoorbeeld maar 1 nacht boeken? Neem dan contact met ons op.
Oktoberfestbier Heb je juist meer tijd en wil je bijvoorbeeld 3 of 4 nachten? Dat kan ook, selecteer dan in het boekingsformulier 1 of 2 aansluitende nacht(en).
 

Camping

Campings in Munchen
Deze camping wordt speciaal opgezet voor het Oktoberfest, is van goede kwaliteit, en kent goede services. In de huurtenten kun je met maximaal 3 personen overnachten, en in de caravans, containers en almhütten met maximaal 4 personen. Ook zijn er Oktoberfeestjes op de camping, dus na terugkeer van het echte Oktoberfest kun je je nog tot diep in de nacht vermaken. De prijzen zijn vanaf € 49 p.p.p.nacht, exclusief ontbijt. De afstand tot het Oktoberfest is 9 haltes met de metro.
Voor alle onderkomens op de camping geldt dat je in 2021 gratis kunt annuleren tot 15 augustus.

Meer info Boeken

Hostel

Hostels in Munchen
Dit hostel staat op slechts 12 minuten loopafstand van het Oktoberest en is daarom een populaire accommodatie welke snel is volgeboekt. Het heeft 2, 4, 6 en 8 persoonskamers waardoor ook grotere groepen goed kunnen worden bediend. De 2 en 4 persoonskamers zijn gelegen in het hotel gedeelte.
De prijzen zijn vanaf € 119 p.p.p.nacht, inclusief ontbijt. Je kunt in 2021 gratis annuleren tot zelfs 2 dagen voor aankomst!

Meer info Boeken

Hotels in Munchen


Het Oktoberfesthotel is het dichtsbijzijnde hotel bij het Oktoberfest. Het staat op slechts 50 meter van het Oktoberfest. Hoe ideaal is dat! Uiteraard betaal je daar wel voor. Dit hotel is in 2019 geopend en is dus nagelnieuw. Het kent veel luxe. Ook zijn hier 6 persoonskamers, waardoor het ideaal is voor grotere groepen.
De prijzen zijn vanaf € 133 p.p.p.nacht, inclusief ontbijt. Je kunt in 2021 gratis annuleren t/m de week waarin de beslissing valt of het Oktoberfest doorgaat.

Meer info Boeken

Wij komen al meer dan 10 jaar bij dit 2** sterren hotel welke uitermate populair is bij onze reizigers. Door de geringe toekenning van kamers, er geldt een wachtlijst, is dit hotel snel volgeboekt. Dit hotel heeft 2 persoonskamers en ligt op slechts 10 minuten lopen afstand van het Oktoberfest.
De prijzen zijn vanaf € 141 p.p.p.nacht, inclusief ontbijt. Je kunt in 2021 gratis annuleren t/m 18 augustus.

Meer info Boeken
Ook bij dit 2** sterren hotel met 2 persoonskamers komen wij al meer dan 10 jaar. Het hotel ligt wat verder weg waardoor het iets goedkoper is. Centrumhotel 2 ligt op 5 haltes met de S-Bahn, of 35 minuten lopen dwars door het centrum. Dat is zeker een aanrader om een keer te doen, Munchen heeft een oude binnenstad.
De prijzen zijn vanaf € 124 p.p.p.nacht, exclusief ontbijt. Je kunt in 2021 gratis annuleren t/m 04 augustus.

Meer info Boeken

Dit 2** sterren hotel heeft 2 én 3 persoonskamers waardoor je elke combinatie kunt maken zonder dat iemand alleen ligt in een relatief dure eenpersoonskamer. Het hotel ligt op 3 haltes met de S-Bahn, of 30 minuten lopen.
De prijzen zijn vanaf € 124 p.p.p.nacht, exclusief ontbijt. Je kunt in 2021 gratis annuleren t/m 01 september.

Meer info Boeken

High End hotels in Munchen


Dit luxe 4**** sterren hotel wordt aangeboden via een arrangement inclusief elke avond plek aan de biertafels. Dit is een high-end aanbod waar je dan ook voor betaalt. Het hotel met 2 persoonskamers ligt op 10 minuten lopen van het Oktoberfest, vlakbij de Hauptbahnhof.
De prijzen zijn vanaf € 389 p.p.p.dag + nacht, inclusief ontbijt, en inclusief elke avond zitplaatsen in een biertent + €50 consumpties per avond + elke avond toegang tot een afterparty. Je kunt in 2021 gratis annuleren t/m: nog onbekend.

* Dit hotel is onderdeel van een arrangement dat daarom niet via het boekingsformulier geboekt kan worden.
Wil je dit arrangement boeken, klik hieronder op Meer info en neem vervolgens contact met ons op.

Meer info

Hotel net buiten Munchen


Dit 3*** sterren familiehotel heeft een speciaal plekje in ons hart, wij zijn hier namelijk 14 jaar geleden begonnen. Het is een goed hotel met persoonlijke service, en ook dit hotel heeft 2, 3 én 4 persoonskamers waardoor je elke combinatie kunt maken zonder dat iemand alleen ligt in een relatief dure eenpersoonskamer.
Het Oktoberfest bereik je middels 2 haltes met de bus en 8 haltes met de S-Bahn. Bij een goede aansluiting kost je dit 35-40 minuten. Een gedeelde taxi is natuurlijk ook een oplossing. Het ligt dus wel wqt verder weg, maar het is daarom ook een stuk goedkoper.
De prijzen zijn vanaf € 89 p.p.p.nacht, inclusief ontbijt. Je kunt in 2021 gratis annuleren t/m 2 dagen voor aankomst.

* Dit hotel is onderdeel van een arrangement maar kan ook los geboekt worden.

Meer info Boeken