Hotels in Munchen

Hotels en andere accommodaties in Munchen

Tijdens het Oktoberfest is er schaarste op het gebied van beschikbare en betaalbare hostels en hotels in Munchen, daarom hebben wij een selectie voor je gemaakt waarvan wij weten dat je een goede prijs/kwaliteit krijgt.

Onze accommodaties in Munchen


 

Je kunt bij ons terecht voor accommodaties waarvan wij weten dat je een goede prijs/kwaliteit krijgt. Je hebt dus geen nare verassingen ter plaatse.
Wij hebben van 1 tot 8(!) persoonskamers vastgelegd in 2 hostels en 6 hotels in Munchen, waarvan de 6 en 8 persoonskamers ideaal zijn voor grotere groepen. Daarnaast hebben we huurtenten, caravans, containers, en almhütten op 2 campings. Voor elk budget zijn er dus mogelijkheden!

Ons advies is 2 nachten af te nemen, als je er toch bent dan wil je natuurlijk wel genoeg tijd hebben om alle facetten van het Oktoberfest mee te maken.
bier in Munchen Heb je minder tijd en wil je bijvoorbeeld maar 1 nacht boeken? Neem dan contact met ons op.
Oktoberfestbier Heb je juist meer tijd en wil je bijvoorbeeld 3 of 4 nachten? Dat kan ook, selecteer dan in het boekingsformulier 1 of 2 aansluitende nacht(en).

CAMPING
Camping 1 Oktoberfest Munchen
 
€ 49 p.p.p.nacht

Ontbijt: excl.
Huurtent: 3 persoons. I.v.m. hygiëne zelf matje + slaapzak meenemen.
Caravan & container: 4 bedden, incl. matrasovertrek
Loft: 2 bedden, incl. matrasovertrek + beddengoed
Almhutte: 4 bedden, incl. matrasovertrek + beddengoed
Feestjes op de camping: ja
Kwaliteit: goed
Bahn: 9 haltes.


Meer info Boeken
CENTRUMHOSTEL 1
AO_CitySued_FamZimmer-4
 
€ 119,- p.p.p.nacht

Ontbijt: incl.
Kamers: 2, 4, 6 & 8 pers.kamer (eigen badkamer incl. toilet)
Lopen: 12min.


Meer info Boeken

OKT0BERFESTHOTEL

Oktoberfesthotel
 
€ 133,- p.p.p.nacht

Ontbijt: incl.
Kamers: 2, 3 & 6 pers.kamer (eigen badkamer incl. toilet)
Lopen: slechts 150m (!)


Meer info Boeken
CENTRUMHOTEL 1 **
Centrumhotel_1
 
€ 141,- p.p.p.nacht

Sterren: 2 **
Ontbijt: incl.
Kamers: 2 pers.kamer
Lopen: 10 min.


Meer info Boeken
CENTRUMHOTEL 2 **
centrumhotel2_bed
 
€ 124,- p.p.p.nacht

Sterren: 2 **
Ontbijt: excl.
Kamers: 2 pers.kamer
Bahn: 5 haltes.


Meer info Boeken
CENTRUMHOTEL 5 **
BB37531444
 
€ 124,- p.p.p.nacht

Sterren: 2 **
Ontbijt: excl.
Kamers: 2 & 3 pers.kamer
Bahn: 3 haltes.


Meer info Boeken
WIJKHOTEL 1 ***
wijkhotel
 
€ 89,- p.p.p.nacht

Sterren: 3 ***
Ontbijt: incl.
Kamers: 2, 3 & 4 pers.kamer
Bahn: 8 haltes + 2 haltes bus.


Meer info Boeken

Camping

Campings in Munchen
Deze camping wordt speciaal opgezet voor het Oktoberfest, is van goede kwaliteit, en kent goede services. In de huurtenten kun je met maximaal 3 personen overnachten, en in de caravans, containers en almhütten met maximaal 4 personen. Ook zijn er Oktoberfeestjes op de camping, dus na terugkeer van het echte Oktoberfest kun je je nog tot diep in de nacht vermaken. De prijzen zijn vanaf € 49 p.p.p.nacht, exclusief ontbijt. De afstand tot het Oktoberfest is 9 haltes met de metro.

Meer info Boeken

Hostel

Hostels in Munchen
Dit hostel staat op slechts 12 minuten loopafstand van het Oktoberest en is daarom een populaire accommodatie welke snel is volgeboekt. Het heeft 2, 4, 6 en 8 persoonskamers waardoor ook grotere groepen goed kunnen worden bediend. De 2 en 4 persoonskamers zijn gelegen in het hotel gedeelte.

Meer info Boeken

Hotels in Munchen


Het Oktoberfesthotel is het dichtsbijzijnde hotel bij het Oktoberfest. Het staat op slechts 50 meter van het Oktoberfest. Hoe ideaal is dat! Uiteraard betaal je daar wel voor. Dit hotel is in 2019 geopend en is dus nagelnieuw. Het kent veel luxe. Ook zijn hier 6 persoonskamers, waardoor het ideaal is voor grotere groepen.

Meer info Boeken

Wij komen al meer dan 10 jaar bij dit 2** sterren hotel welke uitermate populair is bij onze reizigers. Door de geringe toekenning van kamers, er geldt een wachtlijst, is dit hotel snel volgeboekt. Dit hotel heeft 2 persoonskamers en ligt op slechts 10 minuten lopen afstand van het Oktoberfest.

Meer info Boeken
Ook bij dit 2** sterren hotel met 2 persoonskamers komen wij al meer dan 10 jaar. Het hotel ligt wat verder weg waardoor het iets goedkoper is. Centrumhotel 2 ligt op 5 haltes met de S-Bahn, of 35 minuten lopen dwars door het centrum. Dat is zeker een aanrader om een keer te doen, Munchen heeft een oude binnenstad.

Meer info Boeken

Dit 2** sterren hotel heeft 2 én 3 persoonskamers waardoor je elke combinatie kunt maken zonder dat iemand alleen ligt in een relatief dure eenpersoonskamer. Het hotel ligt op 3 haltes met de S-Bahn, of 30 minuten lopen.

Meer info Boeken

Hotel net buiten Munchen


Dit 3*** sterren familiehotel met persoonlijke service heeft een speciaal plekje in ons hart, wij zijn hier 15 jaar geleden begonnen. Het hotel heeft 2, 3 én 4 persoonskamers waardoor je elke combinatie kunt maken voor je groep.
Het Oktoberfest bereik je middels 2 haltes met de bus en 8 haltes met de S-Bahn. Bij een goede aansluiting kost je dit 35-40 minuten. Een gedeelde taxi is natuurlijk ook een oplossing. Het ligt wat verder weg, maar daarom ook goedkoper.
De prijzen zijn vanaf xx p.p.p.nacht, inclusief ontbijt.

Meer info Boeken