Centrumhotel 1 **

Centrumhotel 1 | Oktoberfest München

Voor wat betreft de prijs-kwaliteitverhouding en locatie kun je tijdens het Oktoberfest eigenlijk geen beter hotel vinden in het centrum van München. Wij zijn er dan ook trots op dat wij dit populaire hotel al jarenlang kunnen aanbieden aan onze reizigers. Hotel München 1** heeft goede dag- en nachtservices en ligt op 10 minuten loopafstand van het Oktoberfestterrein (Die Wiesn). In de lobby, aan de bar en op het terras kun je drank en koude/warme snacks nuttigen. Ook is er WiFi aanwezig.

Kamers

Hotel München 1** beschikt alleen over 2-persoons hotelkamers, uiteraard kun je deze ook met 1 persoon bezetten tegen een wat voordeligere prijs. Het 2-persoonsbed bestaat uit 2 losse matrassen met apart bedlinnen. In de luxe en-suite badkamer zijn uiteraard handdoeken aanwezig. De kamers hebben airco, een föhn en flat-tv.

Ontbijt

Hotel München 1** is inclusief een zeer uitgebreid ontbijtbuffet.

Aankomst

Hotel München 1 is met het OV goed bereikbaar vanaf de Hauptbahnhof of het vliegveld. Het hotel ligt vlakbij een metrohalte. Kom je met eigen auto? Je kunt deze onder het hotel parkeren à +/- € 9 per dag, ter plaatse te betalen bij de receptie. Parkeren op de openbare weg is ook een mogelijkheid. Parkeren in München is niet duur in vergelijking met Nederland. Je kunt je kamer vanaf 15.00 u. betreden. In de praktijk blijkt dat je de kamers meestal al eerder kunt betreden als ze zijn schoongemaakt. Je kunt dit ter plekke navragen bij de receptie. Ben je op de aankomstdag voor 10 uur bij het hotel dan kun je nog gebruik maken van een ontbijt a € 9 p.p.

Bereikbaarheid Oktoberfest

Het Oktoberfest-terrein (de Wiesn) ligt op slechts 10 minuten loopafstand, je hebt dus geen OV nodig. Ideaal!     Na je boeking ontvang je meer praktische info over Hotel München 1**
Hotel München - 2 persoonsbed    Hotel München - badkamer    Hotel München - terras    Hotel München - lounge