Wie zijn wij

Logo Oktoberfestreizen.nl

Oktoberfestreizen.nl is dé Oktoberfest-specialist en marktleider, en verzorgt al meer dan 10 jaar reizen naar het Oktoberfest in München.

Oktoberfestreizen.nl bestaat uit een team van 4 vaste medewerkers en een tiental tijdelijke hostes(sen) tijdens het Oktoberfest in München. Zij assisteren ter plaatse en zijn het aanspreekpunt voor onze reizigers.

Het hele jaar staan wij in contact met München, door ons zorgvuldig opgebouwde netwerk kunnen wij onze gasten een uniek aanbod presenteren, bijvoorbeeld onze eigen exclusieve biertafels in de echte (!) biertenten op het Oktoberfest. Een unieke service tegen kostprijs die je nergens anders vindt.

Wij streven naar een complete Oktoberfestervaring voor onze gasten. Sommigen gaan maar 1 keer in hun leven naar het Oktoberfest, je wilt dan uiteraard wel een toptijd hebben. Het Partypakket staat garant voor een fantastische belevenis die je niet snel meer vergeet.

Door nieuwe en terugkerende gasten kunnen wij onze reizen blijven ontwikkelen.
Onze reizigers komen voornamelijk uit Nederland en België maar onze reizen worden ook door andere gasten uit de rest van de wereld geboekt.