Vervoer naar München


Met de bus, trein, vliegtuig of auto naar het Oktoberfest in München!

  • Touringcar
  • Oktoberfesttrein
  • NS Trein
  • Vliegtuig
  • Auto
  • Liftservice


Luxe touringcar naar het Oktoberfest in München

Wil je met een luxe touringcar vervoerd worden? Dat kan!
Lees er meer over onder het tabblad ‘Vervoer’ op de HOMEPAGE

Oktoberfesttrein naar het Oktoberfest in München

Onze speciaal gecharterde trein naar het Oktoberfest in München was een groot succes! Samen met bijna 500 reizigers zijn wij vanaf Amsterdam al feestend naar München gegaan. Aankomend jaar is er helaas geen georganiseerde treinreis maar in 2022 Geht es wieder LOS! We keep you posted.

Trein NS International naar het Oktoberfest in München

De NS trein is zeker een optie, de aansluitingen zijn goed en met de nachttrein (incl. slaapplaatsen) kom je uitgerust aan. Je bent het goedkoopst uit als je zelf direct online boekt.
Wij kunnen ook voor je boeken, de NS rekent echter extra kosten aan touroperators. Dat geeft welliswaar wat flexibiliteit in wijzigingen/annuleringen, maar financieel ben je veruit het goedkoopst uit als je zelf online boekt.

Wil jij met de trein naar het het Oktoberfest in München? Je kunt een half jaar voor je vertrek boeken via NS International Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper.

Vliegtuig naar het Oktoberfest in München

De laatste jaren hebben KLM en Lufthansa hun monopoliepositie in München moeten opgeven en wordt Flughafen München – Franz Josef Strauss vanuit steeds meer steden in en rondom Nederland aangevlogen: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Weeze, Dusseldorf, Aken, Brussel, Charleroi.

De prijzen worden door de toegenomen concurrentie steeds aantrekkelijker, zeker als je vroeg boekt. Het vliegtuig is de laatste jaren dus een aantrekkelijke optie geworden en zit duidelijk in de lift. Ook hier geldt: je bent het goedkoopst uit als je zelf direct online boekt i.v.m. extra kosten voor touroperators. (zie boven)

Wil jij met het vliegtuig naar het Oktoberfest in München? Boek via een van de vele websites voor vliegtickets.

Auto naar het Oktoberfest in München

De meesten rijden met eigen auto naar het Oktoberfest in München, het geeft uiteraard de meeste flexibliteit en bij een volle bezetting ben je meestal het goedkoopst uit.

Liftservice

Liftservice Oktoberfest München

Ga jij met de auto naar München en heb je plek over?
Of, … wil jij juist meerijden naar München?

Stuur ons een e-mail, wij proberen je te koppelen.