Roze activiteiten op het Oktoberfest

Houd jij van roze sferen? Van het Oktoberfest wordt door iedereen met volle teugen genoten. Net zoals op de kermis in Tilburg, is er ook op het Oktoberfest in München een roze maandag, evenals een “Gay Sunday”. Op de eerste zondag na de opening (20 september) vindt dit hoogtepunt van de Gay-activiteiten plaats in de Bräurosl tent. Helaas kunnen er geen tafels meer gereserveerd worden (en ook wij kunnen hier niets meer in betekenen voor je), maar de toegang is gratis en de tent opent om 9.00 u. Je kunt dus altijd proberen een plekje te bemachtigen. Lukt het je niet om een plekje te bemachtigen? Kom dan maandag 21 september naar “RoslMontag”. Men ontmoet elkaar om 15.00 u. in de biergarten van de Bräurosl, rechts van de hoofdingang. Je loopt zo zeker niet het risico dat je voor gesloten deuren van een tent staat en bent er zeker van dat je andere openminded feestgangers ontmoet.

Wil je deze sfeer graag meepikken? Dan adviseren we je het Oktoberfest het eerste weekend te bezoeken. Bekijk onze website voor de vervoers- en overnachtingsmogelijkheden!

Naast deze populaire activiteiten het eerste weekend, vinden er gedurende het Oktoberfest nog meer activiteiten plaats, kijk hiervoor op Rosawiesn en MLC Münich.

Jetzt geht’s (bijna) los!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Send this to friend