Oktoberfeest III – OKTOBERFEST ABEND

Oktoberfest Abend

De Oktoberfest Abend is een echte aanrader, een must-go voor je complete Oktoberfestbeleving! En het is een super afwisseling met het leven op en rondom Die Wiesn. Onze reizigers zijn altijd wild enthousiast over dit feest welke een replica is van het leven in de biertenten. Dus ook hier zit je aan de traditionele bierbanken zoals je ze kent, en ook hier sta je op de bierbanken om te zingen, dansen, drinken en te proosten.

Én méér ..!

Elke vrijdag- en zaterdagavond hebben wij vanaf 18.30 uur vooraf gereserveerde biertafels voor deze avond. De Oktoberfest Abend is inclusief:

  • Entree
  • Biertafel

Het feest vindt plaats in een enorme bierkeldercomplex op loopafstand van Die Wiesn, je kunt je er de hele avond en nacht vermaken.

De avond begint rustig, met een echte schlagerband. Net als in de biertenten. Vanaf een uur of 8 komt de beste Oktoberfestband uit Munchen, dan gaat het dak eraf. Tot diep in de nacht!
Zij brengen onder andere de grootste Duitse (Oktoberfest)hits van de laatste 20-30 jaren. Je kunt er naar hartelust drinken, eten en feesten.
Er komen ruim 3000 (internationale) bezoekers naar dit feest, nagenoeg allen gekleed in lederhosen en dirndls. Een geweldige avond met een fantastische sfeer.

 

Consumpties

Voor dit feest reserveer je vooraf een consumptievoucher van €18 + een 3-gangenmenu van €25.
Je betaalt dit pas in juli, dus tegelijk met de biertent consumpties.

Note: eten en drinken zijn altijd tegen kostprijs, je betaalt dezelfde prijs als bij de bediening aan tafel. Je valt er dus geen buil aan: eten en drinken doe je toch wel. Zijn je vouchers op? Bestel dan direct bij de bediening.

 

Je plek aan de biertafel tijdens de Oktoberfest Abend

Een biertafel telt 10 zitplaatsen en dient volledig bezet te zijn. Dat kan met 10 forse mensen behoorlijk krap zijn. Echter, dit is gangbaar tijdens het Oktoberfest. Voor je eigen belang en een positieve verloop van je verblijf bij dit feest: accepteer dit. Het hoort erbij!

Wil je zeker weten dat je met je reisgenoten bij elkaar aan tafel zit, neem dan de ‘Bij-elkaar-zit-garantie’ af. Dit kun je selecteren via het boekingsformulier. Wil je een exclusieve biertafel geheel voor je eigen groepje, dus waar geen anderen bij komen zitten, neem dan contact met ons op.

 
BELANGRIJK(!) zorg dat je op tijd binnen bent, uiterlijk 1 uur na aanvangsttijd! Kom je later dan kom je nog wel binnen maar verlies je je recht op je plek aan de biertafel. Wij hebben daar geen invloed op!

 Oktoberfest Abend