Oktoberfeest III

Oktoberfestavond

De Oktoberfestavond is een echte aanrader, een must-go voor je complete Oktoberfestbeleving! En het is een super afwisseling met het leven in en rondom biertenten op het Oktoberfest. Onze reizigers zijn altijd wild enthousiast over dit feest.

 

Elke vrijdag- en zaterdagavond hebben wij vanaf 18.30 uur vooraf gereserveerde biertafels op deze avond. De Oktoberfestavond is inclusief:

  • Ticket Oktberfestavond
  • Biertafel

Het feest vindt plaats in een enorme bierkeldercomplex op loopafstand van het Oktoberfest, je kunt je er de hele avond en nacht vermaken.

Dit Oktoberfeest is een replica van het leven uit de biertenten. Dus ook hier zit je aan de traditionele bierbanken zoals je ze kent, en ook hier sta je op de bierbanken om te zingen, dansen, drinken en te proosten.

 

De avond begint rustig en net als in de biertent met een echte schlagerband. Rond een uur of 8 komt de beste Oktoberfestband uit Munchen. Dan gaat tot diep in de nacht het dak eraf. Zij brengen onder andere de grootste Duitse (Oktoberfest)hits van de laatste 20-30 jaren. Je kunt er naar hartelust drinken, eten en feesten.
Er komen ruim 3000 (internationale) bezoekers naar dit feest, nagenoeg allen gekleed in lederhosen en dirndls. Een geweldige avond met een fantastische sfeer.

 

Consumpties

Voor dit feest betaal je vooraf een drankvoucher van €19, dit betaal je in juli tegelijk met de consumpties voor in de biertent.
Heb je pakket 3 of 4 geboekt dan komt er nog een menu bij à €25 p.p.

Note: eten en drinken zijn altijd tegen kostprijs, je betaalt dus dezelfde prijs als bij de serveerster aan tafel.
Je valt er dus geen buil aan: eten en drinken doe je toch. Zijn je vouchers op? Bestel dan direct bij de serveerster.

 

Je plek aan de biertafel tijdens de Oktoberfestavond

Een biertafel telt 10 zitplaatsen en dient volledig bezet te zijn. Dat kan met 10 forse mensen behoorlijk krap zijn. Echter, dit is gangbaar tijdens het Oktoberfest. Voor je eigen belang en een positieve verloop van je verblijf bij dit feest: accepteer dit. Het hoort erbij!

Wil je zeker weten dat je met je reisgenoten bij elkaar aan tafel zit, neem dan de ‘Bij-elkaar-zit-garantie’ af. Dit kun je selecteren via het boekingsformulier. Wil je een exclusieve biertafel geheel voor je eigen groepje, dus waar geen anderen bij komen zitten, neem dan contact met ons op.

 
BELANGRIJK(!) zorg dat je op tijd binnen bent, uiterlijk 1 uur na aanvangsttijd! Kom je later dan kom je nog wel binnen maar verlies je je recht op je plek aan de biertafel. Wij hebben daar geen invloed op!

 Oktoberfestavond