Ticket Oktoberfestavond

Het Ticket Oktoberfestavond is een echte aanrader, het is een super leuke afwisseling met de biertenten op het Oktoberfest en een must-go voor je complete Oktoberfestbeleving in München.

Elke zaterdag hebben wij vanaf 18.30 uur eigen biertafels op deze Oktoberfestavond, de avond is inclusief:

  • Ticket Oktberfestavond
  • Biertafel

Het feest vindt plaats in een enorme bierkeldercomplex op loopafstand van het Oktoberfest, je kunt je er de hele avond en nacht vermaken. Het brengt dezelfde sfeer van de biertenten op Die Wiesn, plus extra’s!

Er spelen diverse opzwepende Oktoberfestbands die de grootste Duitse (Oktoberfest)hits brengen, je kunt er naar hartelust drinken, eten en feesten. Net als in de biertenten staan ook hier iedereen op de bierbanken om te zingen, dansen, drinken en proosten. Er komen ruim 3000 (internationale) bezoekers naar dit feest, nagenoeg allen gekleed in lederhosen en dirndls. Een geweldige avond met een fantastische sfeer.

biertje_15x18 Hoe worden de consumpties afgerekend?

Alle pakketten zijn excl. consumpties.

Wij kopen vooraf je eerste drankvoucher voor je in zodat je bij aankomst niet hoeft te wachten. Deze rekenen we pas in augustus met je af, tezamen met je drankvouchers voor in de biertent.
Heb je pakket 3 of 4: dan reken je ook gelijk in aug. je menu af i.p.v. aan tafel. Dat scheelt veel tijd en gedoe, het is immers vol en hectisch.

Pakket 1 & 2: 2 liter bier
Pakket 3 & 4: 2 liter bier + menu à +/- €25

Eten en drinken zijn altijd tegen kostprijs, je betaalt dus dezelfde prijs als bij de serveerster aan tafel.
Je valt er dus geen buil aan: eten en drinken doe je toch. Zijn je vouchers op? Bestel dan direct bij de serveerster.

Je plek aan de biertafel

Een biertafel telt 10 zitplaatsen en dient volledig bezet te zijn. Dat kan met 10 forse mensen behoorlijk krap zijn, echter dit is gangbaar tijdens het Oktoberfest. De toezicht hierop door de bediening en bewaking is behoorlijk streng, dus, voor je eigen belang: accepteer dit!
Je bepaalt, vooraf(!), zelf bij wie je aan tafel zit. Je kunt kiezen uit 3 opties:

  • Je schuift gewoon aan, je zit dus met andere reizigers aan onze biertafels. Echter, … ben je laat dan heb je kans dat je groep wordt opgesplitst.
  • Je neemt vooraf een `bij-elkaar-zit-garantie` af, je bent er dan zeker van dat je als groep bij elkaar aan tafel zit. Bij aankomst wijzen wij je tafel toe. Uiteraard worden de overige lege plekken aan je tafel bezet door onze andere reizigers. De `bij-elkaar-zit-garantie` kost €6,5 p.p.
  • Wil je niet met anderen aan tafel, boek dan vooraf een exclusieve biertafel. Hiervoor geldt een toeslag van €195 per tafel à 10 personen (min. 8 pers.) + €25 voor de lege zitplaatsen aan tafel (als je niet met exact 10 personen bent). Weet je nu al dat mensen uit je groep problemen hebben om de biertafel te delen met anderen en/of in te schikken indien nodig, boek dan deze exclusieve tafel!

 
BELANGRIJK(!) zorg dat je op tijd binnen bent, uiterlijk 1 uur na aanvangsttijd! Kom je later dan kom je nog wel binnen maar verlies je je recht op je plek aan de biertafel, wij hebben daar geen invloed op!