Centrumhotel 5 **

2 sterrenhotel München ** | OKTOBERFEST MÜNCHEN

Dit fijne 2 sterren hotel heeft een goede ligging, op 3 haltes van het Oktoberfestterrein (Die Wiesn)! In combinatie met de prijs-kwaliteitverhouding heb je een zeer goede deal als je dit hotel boekt. WiFi is uiteraard aanwezig.

Kamers

2 sterrenhotel München ** beschikt over 2- en 3-persoonskamers, je kunt hier dus met elke groepsgrootte de kamers vol bezetten waardoor er geen ‘verlies’ is bij een oneven aantal. De kamers zijn uiteraard inclusief aparte bedden en linnengoed. In de en-suite badkamer zijn uiteraard handdoeken aanwezig.

Ontbijt

Je boekt het 2 sterrenhotel München exclusief ontbijt. Wil je uitslapen dan betaal je dus niet voor je ontbijt. Het is uiteraard wel mogelijk om ter plaatse het ontbijt te bestellen voor € 7.50 per persoon.

Aankomst

Centrumhotel München 5** is met het OV goed bereikbaar vanaf de Hauptbahnhof of het vliegveld. Het hotel ligt vlakbij een metrohalte. Kom je met eigen auto? Je kunt deze onder het hotel parkeren à +/- € 9 per dag, ter plaatse te betalen bij de receptie. Parkeren op de openbare weg is ook een mogelijkheid. Parkeren in München is niet duur in vergelijking met Nederland. Je kunt je kamer vanaf 14.00 u. betreden. In de praktijk blijkt dat je de kamers meestal al eerder kunt betreden als ze zijn schoongemaakt. Je kunt dit ter plekke navragen bij de receptie. Ben je op de aankomstdag voor 10 uur bij het hotel dan kun je nog gebruik maken van een ontbijt a € 7.5 p.p.

Bereikbaarheid Oktoberfest

Het Oktoberfest (Die Wiesn) ligt 3 haltes met de metro (of 25 minuten lopen)     Na je boeking ontvang je meer praktische info over Centrumhotel 5**
2 sterrenhotel München - slaapkamer    2 sterrenhotel München - badkamer    2 sterrenhotel München - slaapvertrek    2 sterrenhotel München - receptie