Centrumhotel 2 **

Centrumhotel München 2** | OKTOBERFEST MÜNCHEN

Centrumhotel München 2** heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding voor een verblijf in München en ligt niet ver van het Oktoberfest (de Wiesn).
Het htoel heeft goede dag- en nachtservices. In de lobby, aan de bar en op het terras kun je drank en koude/warme snacks nuttigen. WiFi is aanwezig.

Kamers

Centrumhotel München 2** beschikt alleen over 2-persoons hotelkamers, uiteraard kun je deze ook met 1 persoon bezetten tegen een wat voordeligere prijs. Het 2-persoonsbed bestaat uit 2 losse matrassen met apart bedlinnen. In de luxe en-suite badkamer zijn uiteraard handdoeken aanwezig.
De kamers hebben airco, een föhn en flat-tv.

Ontbijt

Je boekt het hotel exclusief ontbijt. Wil je uitslapen dan betaal je dus niet voor je ontbijt.
Het is uiteraard wel mogelijk om ter plaatse het ontbijt te bestellen voor € 11,- per persoon. Het ontbijtbuffet is zeer goed en uitgebreid.

Aankomst

Centrumhotel München 2** is met het OV goed bereikbaar vanaf de Hauptbahnhof of het vliegveld. Het hotel ligt vlakbij een metrohalte.
Kom je met eigen auto? Je kunt deze onder het hotel parkeren à +/- € 9 per dag, ter plaatse te betalen bij de receptie. Parkeren op de openbare weg is ook een mogelijkheid. Parkeren in München is niet duur in vergelijking met Nederland.

Je kunt je kamer vanaf 15.00 u. betreden. In de praktijk blijkt dat je de kamers meestal al eerder kunt betreden als ze zijn schoongemaakt. Je kunt dit ter plekke navragen bij de receptie.

Ben je op de aankomstdag voor 10 uur bij het hotel dan kun je nog gebruik maken van een ontbijt a € 11 p.p.

Bereikbaarheid Oktoberfest

Het Oktoberfest (de Wiesn) bereik je in 30 minuten lopen of na 5 haltes met een rechtstreekse metro (+/- 10 minuten). Een taxi naar/van het Oktoberfest kost +/- € 25.
 
 
 
Na je boeking ontvang je meer praktische info over het Centrumhotel München 2**

Centrumhotel München - 2 persoonskamer
  
Centrumhotel München - inrichting hotelkamer
  
Centrumhotel München - lounge
  
Centrumhotel München - terras
  
Centrumhotel München - bar