Hostel München

Centrumhostel 1 | OKTOBERFEST MÜNCHEN

Hostel München 1 heeft een perfecte ligging: het ligt op loopafstand van het Oktoberfestterrein (de Wiesn) en heeft een mooi dakterras met een gezellige bar waar je uitzicht hebt over München. Natuurlijk heerst er in dit hostel een gezellige, internationale Oktoberfestsfeer. In tegenstelling tot vele andere hostels, hebben alle kamers in hostel München 1 een eigen badkamer incl. toilet en zijn er handdoeken en beddengoed aanwezig. Daarnaast is het ontbijt inclusief! Drank en snacks zijn verkrijgbaar in de bar en in de lounge is er WiFi.

Kamers

Hostel München 1 beschikt over 2-, 4-, 6-, en 8-persoons kamers met aparte bedden en een eigen badkamer. Handdoeken en beddengoed zijn aanwezig. De meerpersoonskamers zijn voordelig gezien de ligging t.o.v. het Oktoberfest.

Ontbijt

Hostel München 1 is inclusief ontbijt.

Aankomst

Hostel München 1 is met het OV goed bereikbaar vanaf de Hauptbahnhof of het vliegveld. De hostel ligt vlakbij een metrohalte. Kom je met eigen auto? Je kunt deze parkeren in de garage van dit hostel à +/- € 9 per dag, ter plaatse te betalen bij de receptie. Parkeren op de openbare weg is ook een mogelijkheid. Parkeren in München is niet duur in vergelijking met Nederland. Je kunt je kamer vanaf 15.00 u. betreden. In de praktijk blijkt dat je de kamers meestal al eerder kunt betreden als ze zijn schoongemaakt. Je kunt dit ter plekke navragen bij de receptie. Ben je op de aankomstdag voor 10 uur bij het hotel dan kun je tegen betaling nog gebruik maken van een ontbijt.

Bereikbaarheid Oktoberfest

Het Oktoberfest (Die Wiesn) ligt op 12 minuten loopafstand.     Na je boeking ontvang je meer praktische info over hostel München 1
Hostel München 1 - 4 persoonskamer    Hostel München 1 - badkamer    Hostel München 1 - bar    Hostel München 1 - loge