Camping Munchen

Camping Munchen

Camping Munchen

Deze camping wordt speciaal voor het Oktoberfest opgebouwd in München. Het is een ruim opgezette en comfortabele, volledig ingerichte camping, met schone en voldoende sanitaire mogelijkheden. Je kunt er op elk moment van de dag goed eten en drinken 🙂 in de verschillende partytenten & campingbars. De catering is professioneel met een zeer ruime kaart met stevige menu’s zodat je met een volle maag het Oktoberfest bezoekt. Uiteraard wordt er ‘s avonds (tot laat!) in de houten partyhut ook feestgevierd, je hebt hier snel aansluiting met andere campingbezoekers. Bij terugkomst van het Oktoberfest kun je dus nog even doorfeesten als je dat wilt. Op de camping ontmoet je veel mensen die vooral ook gekleed komen in Lederhosen en Dirndls. Doe vooral mee, het verhoogt je Oktoberfestplezier!
 

Accommodaties op camping Munchen

Op de Oktoberfestcamping slaap je altijd comfortabel. Je kunt overnachten in een:

  • 4P Caravan – Een caravan heeft maximaal 4 slaapplaatsen. De bedden hebben een matrasovertrek, neem zelf een slaapzak mee.
  • 4P Container – Een container met 2 stapelbedden, dus maximaal 4 slaapplaatsen. De bedden hebben een matrasovertrek, neem zelf een slaapzak mee.
  • 4P Almhütte – Een houten verblijf met 2 stapelbedden, dus maximaal 4 slaapplaatsen. Lakens, kussens, en dekens zijn aanwezig.
  • 3P Tent – Een 3 persoons huurtent, neem i.v.m. hygiëne zelf een matje en je slaapzak mee.
  • 2P Container (loft) – Een ‘luxe’ container met 2 losse bedden incl. matrasovertrek, lakens, kussen, dekens en handdoeken. Ook is er een zitje voor 2 personen.

Borg: Bij het inchecken dient er een borg (contant) betaald worden, caravan/container/almhütte: €250, loft/tent: €100.

Eten en drinken

Ter plaatse kun je een goed en stevig ontbijt bestellen, dit is niet inclusief. Je kunt er gedurende de gehele dag goed eten en dineren, er is een ruime kaart. De catering is professioneel.
 

Aankomst

De camping is met het OV goed bereikbaar vanaf de Hauptbahnhof of het vliegveld en ligt camping vlakbij een metrohalte. Kom je met eigen auto? Je kunt je auto gratis op de openbare weg parkeren, wil je binnen de poort parkeren dan kan je dat zelf ter plaatse regelen en betalen (zolang er plaats is). Je kunt je caravan/container vanaf 14.00 u. betreden. In de praktijk blijkt dat je je accommodatie meestal al eerder kunt betreden als ze zijn schoongemaakt. Je kunt dit ter plekke navragen bij de receptie.
 

Bereikbaarheid Oktoberfest

Je bereikt het Oktoberfest (de Wiesn) na 4 haltes met de metro. Totale reistijd circa 20-25 minuten. Een taxi naar/van het Oktoberfest kost +/- €27.5 Na je boeking ontvang je meer praktische info over de deze camping.

Oktoberfestcamping
Camping Munchen
Budget camping tijdens het Oktoberfest
Camping Oktoberfest Oktoberfestcamping - loft
Stadscamping Munchen
De beste Oktoberfest camping in Munchen
Camping Munchen met huurtenten
Camping Oktoberfest met caravan of container
Campingbar
Oktoberfestcamping - oktoberfest
Oktoberfeestjes op de campingOktoberfestplakat