Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Oktoberfestreizen.nl (KvK 34188425) , Amsterdam,  November 2016

Bij het maken van een boeking bij Oktoberfestreizen.nl gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden en bent u op de hoogte van de informatie op de website.

1) Algemeen/ boeking & betaling
2)  Vervoer
2a) Vervoer per Oktoberfest-bus
2b) Vervoer per Oktoberfest-trein
2c) Eigen vervoer
3) Accommodatie
4) Partypakketten en biertafels
5) Betalings-, wijzigings-, en annuleringsvoorwaarden
5a) Betalingsvoorwaarden
5b) Wijzigingsvoorwaarden
5c) Annuleringsvoorwaarden
6) Wijzigingservice
7) Hoofdboeker cq aanspreekpunt / informatie en communicatie
8) Aansprakelijkheid / Verantwoordelijkheid / Gedrag
9) Algemeen
10) Website en elektronische communicatiemiddelen
11) Privacy

Art. 1) Algemeen / boeking en betaling

 1. Oktoberfestreizen.nl is gebonden aan de voorwaarden van de diverse leveranciers. Tijdens het Oktoberfest is er schaarste en hanteren de meeste leveranciers afwijkende voorwaarden. Nagenoeg alle leveranciers dienen wij ruim voor aanvang te betalen, sommige leveranciers zelfs direct bij de boeking of reeds het jaar vooraf. Om reizen naar het Oktoberfest mogelijk te maken hanteren wij de voorwaarden van de meest strikte leveranciers, wij vragen onze reizigers dus direct bij boeking de volledige reissom te voldoen. Na boeking en betaling is de boeking definitief en kunt u, via de persoonlijke accountpagina, uw e-ticket en overige praktische informatie inzien.
 2. Herroeping van het aanbod door Oktoberfestreizen.nl wegens correctie van fouten in de software van het boekingssysteem, de berekening van de reissom of andere fouten is toegestaan. De herroeping dient binnen 3 werkdagen (maandag t/m vrijdag 09.00-17.00) na boeking te geschieden. Mocht u niet akkoord gaan met het geboden alternatief, kunt u uw reis kosteloos annuleren.
 3. Kennelijke fouten en kennelijke vergissingen binden Oktoberfestreizen.nl niet.
 4. Als de reis die u geboekt heeft later voor een lager bedrag wordt aangeboden (bijv. middels een speciale actie), heeft u geen recht op teruggave van een deel vd reissom.
 5. Voor het wijziging en/of annuleren van uw boeking, dient u zo spoedig mogelijk per email contact op te nemen met Oktoberfestreizen.nl. Voor de wijzigings- en annuleringsvoorwaarden verwijzen wij u naar artikel 5).
  Wij raden u aan om de Oktoberfestreizen.nl-wijzigingsservice en/of een reguliere annulerings- en reisverzekering bij een externe verzekeringsmaatschappij af te sluiten.
 6. Bij twijfel van geschiktheid/oprechtheid/reisverleden van een deelnemer behoudt Oktoberfestreizen.nl zich het recht voor zonder opgave van redenen een reiziger uit te sluiten van deelname. De betaalde reissom ontvangt u binnen 2 weken retour.
 7. Onvoorziene en onverwachte significante prijsstijgingen van bijvoorbeeld brandstof, weg- en spoorstelsel, belastingen, en toeslagen voor bijv. extra consumpties m.b.t. het Parytpakket, kunnen na boeking worden doorberekend aan de reiziger.
 8. Eventuele klachten kunnen ter plaatse bij het personeel van Oktoberfestreizen.nl doorgegeven worden zodat er, indien mogelijk, direct een oplossing kan worden gezocht. Lukt dat niet, stuur dan binnen maximaal 1 maand na je geboekte reis je klacht per e-mail.

Art. 2) Vervoer

Note november 2016: in 2017 biedt Oktoberfestreizen.nl geen vervoer aan naar het Oktboerfest in München.

Art. 2a) Vervoer per Oktoberfest-bus

 1. Bij onvoldoende deelname behoudt Oktoberfestreizen.nl het recht om de busreis te annuleren. U ontvangt hierover z.s.m., maar uiterlijk 3 weken voor vertrek een bericht. Indien mogelijk bieden wij een alternatief. De betreffende reeds betaalde kosten voor de busreis ontvangt u binnen 2 weken retour.
 2. De geplande opstapplaatsen (aangegeven op de website) worden aangedaan bij voldoende reizigers. Bij te weinig opstappers reist u op eigen gelegenheid en kosten naar de eerstvolgende opstapplaats.
 3. Oktoberfestreizen.nl heeft het recht om de geplande opstapplaatsen wegens gewichtige omstandigheden te wijzigen. Onder gewichtige omstandigheden worden verstaan omstandigheden die van zodanige aard zijn dat verdere gebondenheid van Oktoberfestreizen.nl aan de overeenkomst in redelijkheid niet kan worden gevergd.
 4. De geplande vertrektijd en opstapplaats staat in het e-ticket en op onze website. Het exacte reisschema en opstapplaats ontvangt u, uiterlijk een week voor vertrek, per e-mail.
 5. De bus vertrekt op de exacte vertrektijd en wacht niet op passagiers die te laat zijn. De bus wacht ook niet op passagiers die aan Oktoberfestreizen.nl hebben gemeld dat ze door omstandigheden te laat komen of op passagiers die tevergeefs getracht hebben Oktoberfestreizen.nl te contacteren. Oktoberfestreizen.nl en de vervoerder zijn in deze gevallen niet aansprakelijk voor de eventueel hieruit voortvloeiende schadekosten.
 6. Bij aankomst in München worden de reizigers afgezet bij de geboekte accommodatie of in de buurt daarvan (op redelijke loopafstand of bij een metrohalte).
 7. Oktoberfestreizen.nl heeft statistische en voorziene drukte op de wegen in het vertrekschema opgenomen. Wanneer door onvoorziene externe oorzaken (bijv. een technische storing aan de bus, staking, weersomstandigheden, file, ongelukken, reizigersproblemen, opstap problemen, dreiging etc.) de bus niet volgens de planning aankomt op de bestemming, zijn Oktoberfestreizen.nl en de vervoerder niet aansprakelijk voor de eventueel hieruit voortvloeiende schadekosten.
 8. Misdragingen en/of het niet volgen van de instructies van het personeel van Oktoberfestreizen.nl of de chauffeur kan de directie van Oktoberfestreizen.nl ertoe bewegen over te gaan tot het verwijderen van de betreffende persoon en/of de gehele groep uit de bus en/of de toegang tot de bus en/of het verblijf en/of de verdere reis te ontzeggen. Oktoberfestreizen.nl en de vervoerder zijn niet aansprakelijk voor de hieruit voortvloeiende schadekosten.

Zie de website en het e-ticket op uw accountpagina voor gedetailleerde praktische informatie over de Oktoberfest-bus .

Art. 2b) Vervoer per Oktoberfest-trein

 1. Bij onvoldoende deelname behoudt Oktoberfestreizen.nl het recht om de Oktoberfest-trein te annuleren. U ontvangt hierover z.s.m. maar uiterlijk 3 weken voor vertrek een bericht. Als alternatief worden alle passagiers dan met de Oktoberfest-bus vervoerd, de betreffende reeds betaalde meerprijs ontvangt u binnen 2 weken retour. Wilt u geen gebruik maken van dit of een ander alternatief dan ontvangt u binnen 2 weken de reeds betaalde kosten voor de treinreis retour.
 2. De geplande vertrektijd staat in het e-ticket en op onze website. Het exacte reisschema ontvangt u, uiterlijk een week voor vertrek, per e-mail.
 3. Bij aankomst op het Hauptbahnhof van München reist u op eigen gelegenheid naar de geboekte accommodatie. In het e-ticket staat informatie over hoe u per openbaar vervoer naar uw geboekte accommodatie kunt reizen.
 4. De trein vertrekt op de exacte vertrektijd en wacht niet op passagiers die te laat zijn. De trein wacht ook niet op passagiers die aan Oktoberfestreizen.nl hebben gemeld dat ze door omstandigheden te laat komen of op passagiers die tevergeefs getracht hebben Oktoberfestreizen.nl te contacteren. Oktoberfestreizen.nl en de vervoerder zijn in deze gevallen niet aansprakelijk voor de eventueel hieruit voortvloeiende schadekosten.
 5. Misdragingen en/of het niet volgen van de instructies van het personeel van Oktoberfestreizen.nl of het treinpersoneel kan de directie van Oktoberfestreizen.nl ertoe bewegen over te gaan tot het verwijderen van de betreffende persoon en/of de gehele groep uit de trein en/of de toegang tot de trein en/of het verblijf en/of de verdere reis te ontzeggen. Oktoberfestreizen.nl en de vervoerder zijn niet aansprakelijk voor de hieruit voortvloeiende schadekosten.

Zie de website en het e-ticket op uw accountpagina voor gedetailleerde praktische informatie over de Oktoberfest-trein.

Art. 2c) Vervoer per eigen vervoer (auto of bus/trein/vliegtuig rechtstreeks geboekt bij vervoerder)

U boekt uw eigen vervoer en bent dus zelf verantwoordelijk voor het verloop van de reis. Oktoberfestreizen.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de uitvoering van de eigen vervoersreis en de eventuele nadelige gevolgen daarvan op de geboekte reisonderdelen bij Oktoberfestreizen.nl

Art. 3) Accommodatie

 1. Het is niet toegestaan om met meer dan het aantal geboekte personen in de accommodatie te verblijven.
 2. Misdragingen en/of het niet volgen van de instructies van het personeel van Oktoberfestreizen.nl of de accommodatie-eigenaar/beheerder kan de directie van Oktoberfestreizen.nl of de accommodatie-eigenaar/beheerder ertoe bewegen over te gaan tot het verwijderen van de betreffende persoon en/of de gehele groep uit het verblijf en/of de verdere toegang tot de het verblijf te ontzeggen. Oktoberfestreizen.nl en de accommodatie-eigenaar zijn niet aansprakelijk voor de hieruit voortvloeiende schadekosten.
 3. U bent zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor de schade, dat voortvloeit uit eigen handelen, aan de door Oktoberfestreizen.nl georganiseerde accommodatie en alle andere bijbehorende roerende en onroerende zaken. Oktoberfestreizen.nl en de accommodatie-eigenaar zijn niet aansprakelijk voor de hieruit voortvloeiende schadekosten.
 4. Oktoberfestreizen.nl en de accommodatie-eigenaar zijn niet aansprakelijk voor verlies en diefstal.
 5. U bent verplicht de accommodatie in goede en schone staat achter te laten. De eindschoonmaak is inclusief de reissom, maar wanneer de accommodatie in een slechte staat is achtergelaten, worden de extra schoonmaakkosten op de reizigers verhaald.
 6. In het zeldzame geval dat de geboekte accommodatie alsnog geen onderdak kan verlenen, door welke omstandigheden dan ook, zal Oktoberfestreizen een vergelijkbaar alternatief aanbieden.

Zie de website en het e-ticket op uw accountpagina voor gedetailleerde praktische informatie over de accommodatie.

Art. 4) Partypakketten en biertafels

Oktoberfestreizen biedt Partypakketten aan met optionele plaatsen aan gereserveerde biertafels.
M.b.t. de biertafels zijn dit aanvragen welke wij pas later in het seizoen kunnen en mogen bevestigen. Boekt u laat dan kan het zijn dat de biertenteigenaren de aanvraag niet meer in behandeling neemt en/of afwijst, uiteraard ontvangt u dan uw aankoopbedrag voor het ‘biertafeldeel’ retour. Tot op heden hebben wij echter elk jaar iedereen kunnen plaatsen.

Op vrijdag en zondag hebben wij biertafels voor dagdelen van 4 tot 5 uur. Het 1e dagdeel begint rond 11.30 uur. Op uw gekozen biertafeldag dient u zich dus vanaf 11.30 uur beschikbaar te houden, houdt hier rekening mee met uw aankomst in Munchen!
Komt u na aanvang dan is uw zitplaats niet gegarandeerd.

Bericht over de exacte aanvangstijd ontvangt u uiterlijk een week voor vertrek, per e-mail.

Zie de website en het e-ticket op uw accountpagina voor gedetailleerde praktische informatie over de Partypakketten en de optionele plaatsen aan de biertafels.

Art. 5) Betalings-, wijzigings-, en annuleringsvoorwaarden

U dient wijzigingen en annuleringen zo spoedig mogelijk door te geven per e-mail. Deze worden door Oktoberfestreizen.nl alleen op werkdagen (maandag t/m vrijdag 09.00-17.00) beoordeeld en verwerkt.

Art. 5a) Betalingsvoorwaarden

Oktoberfestreizen.nl is gebonden aan de voorwaarden van de diverse leveranciers. Tijdens het Oktoberfest is er schaarste en hanteren de meeste leveranciers afwijkende voorwaarden. Nagenoeg alle leveranciers dienen wij ruim voor aanvang te betalen, sommige leveranciers zelfs direct bij de boeking of reeds het jaar vooraf. Om reizen naar het Oktoberfest mogelijk te maken hanteren wij de voorwaarden van de meest strikte leveranciers, wij vragen onze reizigers dus direct bij boeking de volledige reissom te voldoen.
Na boeking en betaling is de boeking definitief en gelden de wijzigings- en annuleringsvoorwaarden van hieronder.

  Art. 5b) Wijzigingsvoorwaarden

 1. Naamswijzigingen:
  – Wijzigen naam passagiers tot 3 dagen voor vertrek:  €35 per wijziging.
  – Wijzigen naam passagiers vanaf 3 dagen voor vertrek: €70  per wijziging.
 2. Overige wijzigingen/extra services:
  – Indien mogelijk/beschikbaar: €35 per boeking per wijziging

U kunt de wijzigingskosten afkopen middels onze wijzigingsservice

Art. 5c) Annuleringsvoorwaarden

 1. Algemeen (uitzondering: Centrumhotel 4 + Oktoberfesthotel):
  – Annuleren tot 20 Jul: U ontvangt 50% van de reissom retour.
  – Annuleren van 20 Jul tot 10 Aug: u ontvangt 25% van de reissom retour.
  – Annuleren vanaf 10 Aug: u ontvangt 0% van de reissom retour.
 2. Centrumhotel 4:
  – Annuleren na betaling: u ontvangt 0% van de reissom retour.
  Waarom? Wij moeten het bedrag direct na uw betaling in 1x doorstorten, wij kunnen/mogen daarna niet meer annuleren.
 3. Oktoberfesthotel:
  – Annuleren na betaling: u ontvangt 0% van de reissom retour.
  Waarom? Wij moeten het bedrag redelijk snel na uw betaling doorstorten, wij kunnen/mogen daarna niet meer annuleren.
  Uitzondering: als u reeds heeft overgemaakt maar wij nog niet hebben doorgestort, ontvangt u 50% van het accommodatiebedrag retour, voor het ticketpakket geldt de algemene annuleringsvoorwaarden (zie hierboven).
 4. Deelannuleringen:
  Wanneer een reiziger annuleert wordt de kostprijs bepaald door de reissom te delen door het aantal reizigers. Het kan voorkomen dat er een andere berekeningsmethode wordt gehanteert waardoor de reissom voor de overige reisgenoten stijgt of daalt. Dit wordt per situatie apart beoordeeld.

Nadat een persoon is geannuleerd van de boeking, is het niet mogelijk om later deze persoon alsnog toe te voegen aan de boeking via een naamswijziging. In dit geval wordt er een nieuwe boeking gemaakt.
 
 
Besloten groepen

Reis je als besloten groep dan gelden er aangepaste betalings-, wijzigings-, en annuleringsvoorwaarden:

 1. De 1e helft van de reissom dient binnen 5 werkdagen na ondertekening contract te zijn overgemaakt.
 2. De 2e helft van de reissom dient op de datum te zijn overgemaakt welke op de helft ligt tussen het onderteken van het contract en 15 juli van het jaar voor u boekt.
 3. Gratis wijzigen kan tot aanvang Oktoberfest mits mogelijk en bij beschikbaarheid.
  Wijzigen van accommodaties kan tot 15 juli, en 10% van de accommodaties kunnen tussen 15 juli en 01 september gewijzigd worden.
 4. Tot 15 juli kunt u gratis 10% van de personen annuleren.

Art. 6) Wijzigingsservice

Met de wijzigingsservice koop je de wijzigingskosten van €35/€70 af, zie art. 5b.
De wijzigingsservice is af te sluiten per reiziger en alleen op moment van boeking, m.u.v. boekingen in Centrumhotel 4 en het Oktoberfesthotel.
Met de wijzigingsservice kunt u het gehele jaar kosteloos extra services afnemen bij uw boeking indien mogelijk/beschikbaar, het is echter geen annuleringsservice!

Art. 7) Hoofdboeker cq aanspreekpunt / informatie en communicatie

 1. De hoofdboeker dient meerderjarig te zijn en is verantwoordelijk voor minderjarigen reisgenoten. De hoofdboeker dient in het bezit te zijn van een schriftelijke verklaring van de ouders waarin toestemming wordt gegeven voor deelname aan de reis.
 2. De hoofdboeker is verantwoordelijk voor het controleren van de boeking, het e-ticket en de verspreiding hiervan onder de reisgenoten. Oktoberfestreizen.nl is niet aansprakelijk voor schade voortvloeiend uit nalatigheid van de hoofdboeker.
 3. Op de persoonlijke accountpagina kan de hoofdboeker het e-ticket en overige praktische zaken downloaden. Kort voor vertrek ontvangt de hoofdboeker een info e-mail met up to date (eventueel gewijzigde) informatie. Tot kort voor vertrek kan de informatie op het e-ticket wijzigen, advies: download het e-ticket 24 uur voor vertrek, druk het af en neem het mee.
 4. Voor het doorgeven van belangrijke wijzigingen in het reisprogramma door Oktoberfestreizen.nl, dient de hoofdboeker bereikbaar te zijn vóór (per e-mail en telefonisch) en tijdens (telefonisch) de reis.
 5. De hoofdboeker is het aanspreekpunt van Oktoberfestreizen.nl voor de boeking en in het geval van problemen met het gedrag van zijn/haar groep.
 6. Wijzigingen van e-mailadres en telefoonnummer van de hoofdboeker dienen direct per e-mail doorgegeven te worden aan Oktoberfestreizen.nl.

Art. 8) Aansprakelijkheid / Verantwoordelijkheid / Gedrag

 1. Oktoberfestreizen.nl hecht veel waarde aan respect. Voor het welslagen van deze reis is respect naar elkaar en de omgeving dan ook een vereiste.
 2. Alle reizigers zijn zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor veilig en verstandig handelen ten aanzien van het drankgebruik, intimiteiten, schade, verlies en diefstal.
 3. Alle reizigers zijn zelf verantwoordelijk voor een geldig reisdocument en een reisverzekering. Oktoberfestreizen.nl is niet aansprakelijk voor de schadekosten wanneer er sprake is van een ongeldig reisdocument en/of een niet afgesloten reisverzekering of annuleringsverzekering.
 4. Oktoberfestreizen.nl is niet aansprakelijk in het geval van overmacht situaties en calamiteiten. Onder overmacht en calamiteiten wordt in ieder geval, maar uitdrukkelijk niet beperkt tot, begrepen: verkeers-, weers-, natuur(gewelds)omstandigheden, staking, terreurdreiging, terreurdaden etc. Afhankelijk van de fase waarin de reis zich bevindt kan Oktoberfestreizen.nl besluiten tot een vergoeding voor het gerezen ongemak, Oktoberfestreizen.nl is dat echter niet verplicht. De eventuele vergoeding wordt door de directie van Oktoberfestreizen.nl bepaald. Over de hoogte van een eventuele vergoeding kan niet worden gecorrespondeerd.
 5. Wordt het Oktoberfest door de stad München (om welke reden dan ook) geannuleerd dan ontvangt u de kostprijs (=onze inkoopprijs, dus niet de verkoopprijs) van de biertafelsessie in een biertent + de kostprijs van andere feesten uit het pakket (indien geannuleerd) retour. Toeslagen, boekingskosten en andere (meer)kosten die noodzakelijk zijn voor de operationele uitvoering van de reis en de voorbereiding daarvan worden niet vergoed. Accommodaties kunnen te allen tijden bezocht worden en zijn derhalve uitgesloten voor vergoeding, mits de accommodatie is gesloten a.g.v. het annuleren van het Oktoberfest. Wij hanteren dan het beleid van de accommodatie.
  Wilt u bij annulering van het Oktoberfest alle kosten vergoed krijgen kies dan een reisverzekering waarbij u ongeacht de reden kunt annuleren (ziekte, geen zin, angst, negatief reisadvies, etc.), bijv. de ultimate van Allianz
 6. Oktoberfestreizen.nl is niet aansprakelijk voor het gedrag van reizigers. Elke reiziger heeft zijn eigen verantwoordelijkheid en is aansprakelijk voor de door zijn handelen gemaakte schade en/of letsel bij medereizigers.
 7. Oktoberfestreizen.nl is niet aansprakelijk voor het gedrag/schade door derden die niet door Oktoberfestreizen.nl bij de uitvoering van de geboekte reis zijn betrokken.
 8. Het meebrengen en/of gebruiken van drugs, slag- of steekwapens of andere nationaal en internationaal verboden middelen is ten strengste verboden in onze vervoersmiddelen, accommodaties en bij onze activiteiten. Het overtreden van deze regel heeft directe verwijdering uit ons vervoersmiddel, accommodatie en van onze activiteit tot gevolg en uw verdere deelname aan de reis  wordt geweigerd. Oktoberfestreizen.nl en de vervoerder, accommodatie-eigenaar en de activiteit-verschaffer zijn niet aansprakelijk voor de hieruit voortvloeiende schadekosten.

Art. 9) Algemeen

 1. Op deze Algemene Voorwaarden en alle andere documentatie is het Nederlands recht van toepassing.
 2. Het gehele intellectuele eigendom: o.a. de vormgeving en inhoud, handelsmerken, logo’s, afbeeldingen, foto’s, teksten etc berust bij Oktoberfestreizen.nl en mogen niet worden gereproduceerd of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van Oktoberfestreizen.nl
 3. Gebruiksrechten: de gebruiksrechten die door Oktoberfestreizen.nl aan klanten worden verleend, zijn strikt beperkt tot het gebruik van deze documenten voor privé- en persoonlijke doeleinden en gelden vanaf het moment van inschrijving tot aan het beëindigen van de reis. Daarbuiten is het gebruik verrboden, zonder schriftelijke toestemming van Oktoberfestreizen.nl.
 4. Copyright: het is iedereen verboden om foto’s of teksten van de website en/of gepubliceerde documenten over te nemen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Oktoberfestreizen.nl.
 5. Oktoberfestreizen.nl en de pers: het is deelnemers verboden om zonder toestemming van de Oktoberfestreizen.nl informatie die de privacy van de organisatie en de deelnemers kan schaden via massamedia naar buiten te brengen.
 6. Mogelijk zal Oktoberfestreizen.nl beeld- en/of geluidsopnamen maken van het evenement en de reizigers en worden opnamen openbaar gemaakt of verveelvoudigd. De reiziger verleent onvoorwaardelijk toestemming tot het maken van voornoemde opnamen en exploitatie daarvan zonder dat de organisatie of derden een vergoeding aan de bezoeker verschuldigd is of zal zijn. Een eventueel naburig- en/of auteurs- en/of portretrecht draagt de bezoeker bij deze en zonder enige beperking over aan Oktoberfestreizen.nl.
 7. Wanneer een reiziger niet in beeld wil komen dan dient diegene daar zelf rekening mee te houden en/of kan dat ter plaatse doorgeven.

Art. 10) Website en elektronische communicatiemiddelen

 1. www.oktoberfestreizen.nl is eigendom van ZutNet.nl, gevestigd in Hensbroek, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34188425.
 2. Oktoberfestreizen.nl doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de website www.oktoberfestreizen.nl vrij is van enig technisch defect dat ongewenste gevolgen kan hebben. Oktoberfestreizen.nl accepteert echter geen aansprakelijkheid voor schadekosten welke het gevolg zijn van de toegang tot of van het gebruik van de website www.oktoberfestreizen.nl of van iedere andere website die met de website www.oktoberfestreizen.nl gelinkt is of op enige andere manier verbonden is.
 3. In het geval er communicatie plaatsvindt tussen Oktoberfestreizen.nl en de bezoeker c.q. gebruiker van de website, met behulp van elektronische middelen, zoals e-mail en andere vormen van dataverkeer, dan zullen zowel Oktoberfestreizen.nl, de bezoeker c.q. gebruiker zorgdragen voor een standaard virusprotectie. Oktoberfestreizen.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade die het gevolg is van de verzending van virussen en/of andere onregelmatigheden in de elektronische communicatie, en voor niet of beschadigd ontvangen berichten.
 4. Onze website bevat links naar websites van derde partijen. Oktoberfestreizen.nl selecteert deze links zorgvuldig, maar neemt hier echter geen verantwoordelijkheid voor en kan u geen garanties geven over de inhoud of kwaliteit van deze websites en/of de daarmee verbonden partijen.
 5. Het gebruik van de door Oktoberfestreizen.nl ontwikkelde software met de bijbehorende website is een voorrecht, geen algemeen recht. Oktoberfestreizen.nl kan op elk moment een ieder die gebruik wil maken van de software en website zonder opgaaf van redenen weigeren.

Art. 11) Privacy

 1. Oktoberfestreizen.nl respecteert de privacy van alle reizigers en gebruikers van haar site en handelt naar de Wet bescherming persoonsgevens
 2. De website van Oktoberfestreizen.nl bevat links naar websites van derden. Oktoberfestreizen.nl is niet verantwoordelijk voor de naleving van de privacy wetgeving door deze derden en partijen.

Oktoberfestreizen.nl
Hensbroek, November 2016