AFTER OKTOBERFEST

After Oktoberfest

Dit Oktoberfeest is erg populair bij de Münchenaren, er komen dagelijks zo’n 2000-3500 bezoekers. Het bezorgt je een wervelende avond/nacht met een hoog flirt gehalte, en het brengt naast Oktoberfestmuziek ook modernere muziekstijlen ten gehore. Een erg leuke afwisseling op je weekend, immers, … het Oktoberfest is méér dan alleen het leven in de biertenten.

Je kunt er vrij rondlopen, hier zijn dus geen biertafels. Wel kun je een VIP loungehoek (min. 10 personen) afnemen inclusief een verplichte drankarrangement. Ben je geïnteresseerd in dit high-end aanbod neem dan contact met ons op.
 
Tezamen met de Oktoberfeesten in de biertenten beleef je een topervaring. Als je er toch bent, doe het dan gelijk maar goed.

De locatie is perfect: het vindt plaats in hetzelfde zalencomplex als onze Wiesn Empfang en dus op slechts 100m van Die Wiesen. Hoe ideaal is dat!
 

After Oktoberfest - Praktisch

De Münchenaren zijn nagenoeg allen gekleed in dirndls en lederhosen, kom dus vooral ook zelf in je dirndl of lederhosen!

De After Oktoberfest begint om 22.00 uur en sluit dus direct aan op de sluitingstijden (22.30 uur) van de biertenten op Die Wiesn. Het feest duurt tot 05.00 uur.

Ga bij aankomst niet in de enorme rij staan, wij staan bij de VIP kassa en daar krijg je van ons je vouchers. Je herkent ons aan de oranje Oktoberfest jasjes.

Belangrijk: hou wel je reserves voor dit feest, bij de entree wordt streng gecontroleerd op overmatige dronkenschap.

Afterparty Oktoberfest

Ticketpakket