Oktoberfeest II

Afterparty Oktoberfest

Dit feest is Oktoberfeest II uit het Ticketpakket en begint dagelijks om 22.00 uur.
Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag zijn wij hier aanwezig.

Deze afterparty is moderner dan Oktoberfeest IV uit het Ticketpakket en is erg populair bij de Münchenaren. Er komen dagelijks zo’n 3500 bezoekers. En het ligt zeer dichtbij het Oktoberfest, hoe ideaal is dat!
Deze Afterparty bezorgt je een wervelende avond/nacht met een hoog flirt gehalte, en het brengt naast Oktoberfestmuziek ook modernere muziekstijlen ten gehore. Een leuke afwisseling op je weekend.

Dit feest, tezamen met de Oktoberfeesten in de biertenten (Oktoberfeest I) en bij de Oktoberfestavond (Oktoberfeest III), zorgt ervoor dat je alles meemaakt wat er mee te maken is. Als je er toch bent, doe het dan gelijk maar goed.

Je kunt er vrij rondlopen, hier zijn dus geen biertafels zoals je ze kent.
Wel kun je een VIP loungehoek afnemen inclusief een verplichte drankarrangement. Deze combinatie is echter vrij prijzig en exclusief. Ben jij hier voor in en wil je een high-end aanbod, vraag ons dan naar de voorwaarden en prijzen.
 

Afterparty Oktoberfest - Praktisch

De Münchenaren zijn nagenoeg allen gekleed in dirndls en lederhosen, kom dus vooral ook zelf in je dirndl of lederhosen!

De Afterparty Oktoberfest begint om 22.00 uur en sluit direct aan op de sluitingstijden (22.30 uur) van de biertenten op het Oktoberfest. Het feest duurt tot 05.00 uur.

Wij hebben je toegangskaarten en staan bij de VIP ingang, je hoeft dus niet in de rij te staan. Dat scheelt je veel tijd.
Kom wel op tijd, onze kaarten zijn tussen 22.00 en 24.00 uur gelding. Je herkent ons, zoals overal tijdens je weekend, aan de oranje Oktoberfest jasjes.

Afterparty Oktoberfest