Vanaf vandaag kun jij voorspellen wie er nog vrijgezel is

Victor Mids? Wie? Als het goed is kun jij na het lezen van dit stukje precies voorspellen wie er op het Oktoberfest nog vrijgezel is. Laat ons na het bekijken van onze nieuwe promovideo gauw weten of je ook door kunt voor illusionist!

Jetzt geht’s los! Er is namelijk geen enkel feest ter wereld waar je zo overduidelijk kunt ontdekken welke dames vrijgezel zijn. Let op: een Dirndl bestaat meestal uit 3 delen: een jurk, een bloesje en een schort. Één van deze drie delen moet je goed in de gaten houden om te kunnen voorspellen of een dame nog vrijgezel is.

Wist je namelijk dat de knoop van de schort van de Dirndl je traditioneel gezien vertelt of een vrouw bezet, vrijgezel, weduwe of zelfs nog maagd is? Knoopt een dame haar schort aan de linkerkant dicht (voor de kijkers rechts), dan is zij vrijgezel. Knoopt zij haar schort aan de rechterkant dicht (voor de kijkers links), dan betekent het dat deze dame bezet is. Knoopt zij haar schort achter vast, dan is ze weduwe en knoopt een dame haar schort voor vast, dan is zij zelfs nog maagd.

Daarbij moet gezegd worden dat we de afgelopen jaren zo nu en dan geconstateerd hebben dat er vrouwen zijn die sjoemelen met deze knopentraditie. Opgepast dus: ga om deze zeer goede reden altijd eerst een gesprek aan met de desbetreffende dame. Hè, wat vervelend nou!

Voor de vrouwen onder ons: helaas kunnen we aan een mooie, knappe Ryan Gosling in Lederhose niet zien of hij vrijgezel is. Weet jij misschien een leuke “Lederhosevrijgezellenspelregel” die men kan invoeren in München?

Oké, genoeg verteld. Tot slot is het namelijk tijd voor de test. Bekijk onze nieuwe promovideo en voorspel: is de dame op 1.10 min. links in het blauw vrijgezel of bezet? Zie je wel, iedereen kan het. Tschüss, Victor Mids!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *