Oktoberfestreizen lanceert nieuwe website

Herzlich willkommen op onze nieuwe website! Wij, teamleden van Oktoberfestreizen.nl, hopen dat je hier een goede indruk krijgt van wat we allemaal te bieden hebben voor het Oktoberfest 2015: hét grootste bier- en volksfeest ter wereld waar je minstens één keer in je leven geweest moet zijn. Niet voor niets zijn wij dé Oktoberfestspecialist. Naast onze prachtige, veelzijdige accommodaties en exclusieve afterparty’s zijn we ook trots op het feit dat we weer de enige partij in Nederland zijn die een Oktoberfest-trein naar München laat rijden én dat we wederom over exclusieve biertafels in Festzelte op de Wiesn kunnen beschikken.

Wij zullen er dan ook alles aan doen om jouw op maat samengestelde weekendtrip zo tof mogelijk te maken. Of je nu met vrienden, vriendinnen, kennissen of collega’s gaat: een Oktoberfestweekend slaagt altijd. Heb je dit jaar wat minder te besteden? Boek dan bijvoorbeeld onze Stadscamping 1 of 2. Hartstikke gezellig! Wil je er juist een upper class weekend van maken? Boek dan Centrumhotel 4 ****, inclusief exclusieve avondtafels op de Wiesn, hét Oktoberfestterrein.

Enne, beste vrouwen: tot op heden zijn jullie bij Oktoberfestreizen.nl helaas nog in de minderheid, maar ook voor jullie blijven we ons uiterste best doen. Ook als vrouw kun je namelijk een toptijd beleven op het Oktoberfest. Onze hostessen bijvoorbeeld, komen ieder jaar maar al te graag weer terug. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij onze (shop)tips voor München, voor als je even een middagje geen zin hebt om met de mannen een biertje te doen. Dat begrijpen zelfs wij, die hard party animals, maar al te goed… Hadden we trouwens al verteld dat er ook een wijntent te vinden is op de Wiesn waar je zomaar gezellig binnen kunt wandelen?

Volg #Oktoberfestreizen ook via social media (Youtube, Instagram, Twitter, Facebook, LinkedIn) en houd ook deze blog in de gaten. We zullen je namelijk regelmatig voorzien van leuke updates. Last but not least: één ding staat vast en dat is dat we er in 2015 samen met alle gasten van Oktoberfestreizen en andere internationale bezoekers nóg een grotere party van gaan maken in München dan voorgaande jaren. Bis bald, leute!

 

P.s. Ons boekingsformulier is hierbij officieel voor geopend verklaard.

 

Ciao,

 

Team Oktoberfestreizen.nl

Kim, John, Eric, Maartje, Nicole

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *