Oktoberfest kleding

Het Oktoberfest is een volksfeest dat draait om cultuur en traditie en kent een lange en rijke geschiedenis. Het gekleed gaan in Lederhosen of Dirndl maakt daar onderdeel van uit.

Voor een complete Oktoberfestervaring adviseren wij je nadrukkelijk in een Lederhosen of Dirndl te gaan. Het dragen van de traditionele Oktoberfestkleding geeft een groot saamhorigheidsgevoel en een grote meerwaarde aan de beleving en plezier van je gehele verblijf in München. Waan je geheel in Bayrische sferen en wees 1 met de Duitsers!

Geregeld krijgen wij adviezen van onze reizigers te waarschuwen voor de goedkope carnavalspakjes omdat zij zich er in München ongemakkelijk in voelen. Bij deze. Hou ze voor lokale Oktoberfeesten in Nederland.Lederhosen of Dirndl kopen

Wij werken samen met onze partner in Oktoberfestkleding: Oktoberfestwinkel.nl

Oktoberfestwinkel.nl biedt Lederhosen- & Dirndlsets aan waarmee je in München goed voor de dag kan komen en tegen een zeer schappelijke prijs! Bestel je voor min. 4 personen dan ontvang je een groepskorting van 10%, vul daartoe de actiecode OFR10 in.

Oktoberfestwinkel.nl heeft een ruime keuze en een snelle levering, klik eens rond op hun website.

Wij hebben onderstaande complete sets samengesteld uit het aanbod van Oktoberfestwinkel, hier kun je goed mee voor de dag komen.
Je kunt ze hieronder gelijk bestellen. Klik op het info-bolletje voor extra informatie.