Oktoberfest kleding

Het Oktoberfest is een volksfeest dat draait om cultuur en traditie en kent een lange en rijke geschiedenis. Het gekleed gaan in Lederhosen of Dirndl maakt daar onderdeel van uit.

Voor een complete Oktoberfestervaring adviseren wij je nadrukkelijk in een Lederhosen of Dirndl te gaan.
Het dragen van de traditionele Oktoberfestkleding geeft een groot saamhorigheidsgevoel en een enorme meerwaarde aan de beleving en plezier van je gehele verblijf in München. Waan je geheel in Bayrische sferen en wees 1 met de Duitsers!

Regelmatig krijgen wij e-mails van onze reizigers die vinden dat wij onze reizigers moet waarschuwen voor de goedkope carnavalspakjes omdat zij zich daar, eenmaal in München, ongemakkelijk in voelen. Bij deze dan. Hou ze voor lokale Oktoberfeesten in Nederland!


Lederhosen of Dirndl kopen

Wij werken samen met onze partner in Oktoberfestkleding: Oktoberfestwinkel.nl

Oktoberfestwinkel.nl biedt Lederhosen- & Dirndlsets aan waarmee je in München goed voor de dag kan komen en tegen een zeer schappelijke prijs! Bestel je voor min. 4 personen dan ontvang je een groepskorting van 10%, vul daartoe de actiecode OFR10 in.

Oktoberfestwinkel.nl heeft een ruime keuze en een snelle levering. Zij stellen elk jaar speciaal voor Oktoberfestreizen.nl een aantal leuke sets samen. Bijvoorbeeld:

  • Lederhosen set: Lederhosen + bretels + Bayrische overhemd + Bergsokken + hoed
  • Dirndl set: Dirndl + Bayrische blouse

Klik hier voor de website van Oktoberfestwinkel.nl, het ‘Lederhose Ralf 5-delige pakket’ zou al goed volstaan op het Oktoberfest.
 
 
PS, … Ben je in München, heb je geen Oktoberfestkleding bij je en wil je dat alsnog? Geef dit dan aan bij aankomst in München, wij verkopen ter plaatse ook Lederhosensets van Oktoberfestwinkel.nl
 

Lederhosen of Dirndl huren

Voor besloten groepen verhuren wij ter plaatse Lederhosen- & Dirndlsets van dure kwaliteit.
Wij leveren bij je hotel zodat je ter plekke kunt passen.