Een vrouw in Lederhose: wat vind jij daarvan?

Bekijk onderstaand filmpje van dames die sexy, gekleurde Lederhosen showen. Wat vind jij van deze modetrend op het Oktoberfest? Het grootste volksfeest ter wereld in München draait om traditie en zo ongeveer alle 6,5 miljoen internationale bezoekers feesten er dan ook in traditionele klederdracht. Van Chinees tot Amerikaan, van Nederlander tot Australiër: vrouwen dragen een Dirndl en mannen lopen in een Lederhosen. Van zelf ontworpen tot 5-delig merkkostuum: het is een prachtig, kleurrijk gezicht op de Wiesn, het Oktoberfestterrein. Alleen door mensen te kijken kun je er daarom al een hele dag doorbrengen. Zo spot je er zelfs hele gezinnen in prachtige klederdracht (check ook het lieve, kleine jongetje met de knuffel in het midden):

GezinWiesn_300x205_60pct

Het valt ons op dat er de laatste jaren steeds meer vrouwen rondlopen in Lederhosen, in tegenstelling tot in een traditionele Dirndl. Korte, maar ook lange Lederhosen voor vrouwen werden in 2014 dan ook als een heuse trend beschouwd op de Wiesn.

Natuurlijk is leer een tijdloos en hot modeitem voor vrouwen, maar wat vind jij van een vrouw in Lederhose? Zie je een vrouw toch liever in een Dirndl of kan een Lederhose ook best? Ga je voor traditioneel zwart of bruin of ga je voor een gekleurde Lederhose zoals in onderstaand filmpje:

Wil je meer weten over kleding op het Oktoberfest in München? Houd deze blog dan in de gaten. Binnenkort zullen onze hostessen je namelijk alle ins en outs over de Dirndl uit de doeken doen en je op de hoogte houden van de laatste kledingtrends voor het enige échte Oktoberfest.

Was je van plan om je niet te verkleden om niet op te vallen? Gooi deze gedachte dus gauw overboord! Als je in je gewone kloffie op de Wiesn rondloopt, val je gegarandeerd meer op dan met Lederhose of Dirndl aan. Wij helpen je graag bij het vinden van een passende outfit. Onze reizen naar München zijn natuurlijk al te boeken, maar binnenkort openen we ook onze webshop, waar je voordelige kwaliteitskostuums kunt kopen van dé Oktoberfestspecialist.

Bis bald!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *