BUDGET CAMPING | OKTOBERFEST MÜNCHEN

Deze budget camping wordt speciaal voor het Oktoberfest opgebouwd in München.
Het is een ruim opgezette en comfortabele, volledig ingerichte camping, met schone en voldoende sanitaire mogelijkheden. Je kunt er op elk moment van de dag goed eten (en drinken ;-)) in de verschillende partytenten & campingbars, de catering is professioneel met een zeer ruime kaart met stevige menu’s zodat je met een volle maag het Oktoberfest bezoekt.

Uiteraard wordt er ’s avonds in de houten partyhut ook feestgevierd, je hebt hier snel aansluiting met andere campingbezoekers. Deze Afterparty duurt tot in de late uurtjes. Bij terugkomst van het Oktoberfest kun je nog even doorfeesten als je dat wilt.

Op deze budgetcamping ontmoet je veel mensen die vooral ook gekleed komen in Lederhosen en Dirndls. Doe vooral mee, het verhoogt je Oktoberfestplezier!

Caravans & Containers

Op de Oktoberfestcamping slaap je altijd comfortabel. Je kunt overnachten in een:

  • Huurtent – Een huurtent heeft 2 slaapplaatsen (geen zware tent meenemen dus, en geen tijd kwijt aan opzetten/afbreken van je tent!)
  • Caravan – Een caravan heeft maximaal 4 slaapplaatsen. De bedden hebben een matrasovertrek.
  • Container – Een container met 2 stapelbedden, dus maximaal 4 slaapplaatsen. De bedden hebben een matrasovertrek.
  • Luxe container/ Loft – Een ‘luxe’ container met 2 losse bedden incl. matrasovertrek, lakens, kussen, dekens en handdoeken. Ook is er een zitje voor 2 personen.

Borg: Bij het inchecken dient er een borg (contant) betaald worden, caravan/container: €250, loft: €100, huurtent: €60. Zie de reisbescheiden.

Ter plaatse kun je een matje en een slaapzak kopen (zolang de voorraad strekt).

Eten en drinken

Ter plaatse kun je een goed en stevig ontbijt bestellen.
Je kunt er gedurende de gehele dag goed eten en dineren, er is een ruime kaart. De catering is professioneel.

Aankomst

De budget camping is met het OV goed bereikbaar vanaf de Hauptbahnhof of het vliegveld, de camping ligt vlakbij een metrohalte.
Kom je met eigen auto? Je kunt je auto gratis op de openbare weg parkeren, wil je binnen de poort parkeren dan kan je dat zelf ter plaatse regelen en betalen (zolang er plaats is).

Je kunt je accommodatie vanaf 14.00 u. betreden. In de praktijk blijkt dat je je accommodatie meestal al eerder kunt betreden als ze zijn schoongemaakt. Je kunt dit ter plekke navragen bij de receptie.

Bereikbaarheid Oktoberfest

Je bereikt het Oktoberfest (de Wiesn) na 8 haltes met de metro. Totale reistijd circa 25 minuten. Een taxi naar/van het Oktoberfest kost +/- €27.5
 
 
Na je boeking ontvang je meer praktische info over de deze camping.


Oktoberfestcamping - caravan
  
Oktoberfestcamping - container
  
Oktoberfestcamping - loft
  
Oktoberfestcamping - ontbijtmenu
  
Oktoberfestcamping - ontbijt
  
Oktoberfestcamping - campingbar
  
Oktoberfestcamping - bar
  
Oktoberfestcamping - oktoberfest
  
Oktoberfestcamping - soos