4 sterrenhotel München **** | OKTOBERFEST MÜNCHEN

Het 4 sterrenhotel München ligt op slechts 10 minuten loopafstand van het Oktoberfest (Die Wiesn). Het is een luxe hotel dat van alle gemakken voorzien is en zeer goede, uitgebreide services heeft. Wifi is aanwezig.

Alléén dit hotel kan worden aangeboden met vooraf gegarandeerde AVONDplaatsen aan een biertafel! Deze avondtafels kennen een hoge mate van exclusiviteit!

Kan jij je dit hotel veroorloven, dan heb je het beste van het beste:

  • Elke avond: plek aan een biertafel in een grote biertent van 17.30 – 22.30 uur
  • Elke avond: incl. consumpties t.w.v. € 50 p.p.
  • Elke avond: Afterparty vanaf 22.30 uur

Je kunt dit hotel ook voor 1 nacht boeken, neem dan contact met ons op.

Kamers

Dit 4 sterrenhotel München **** beschikt over luxe 2-persoonskamers, uiteraard kun je deze ook met 1 persoon bezetten tegen een wat voordeligere prijs. De kamer hebben 2-persoonskamers met 2 losse bedden of een 2-persoonsbed (met 2 losse matrassen met aparte bedlinnen). In de luxe en-suite badkamer zijn uiteraard handdoeken aanwezig.

Ontbijt

Het 4 sterrenhotel München **** is inclusief een zeer goed en uitgebreid ontbijtbuffet.

Aankomst

Het 4 sterrenhotel München **** is zeer goed te bereiken, het ligt op loopafstand (100 meter) van de Hauptbahnhof. Ideaal dus als je met de trein of het vliegtuig komt.
Kom je met eigen auto, dan kun je betaald parkeren in de buurt van het hotel in een parkeergarage. Parkeren op de openbare weg is ook een mogelijkheid. Parkeren in München is niet duur in vergelijking met Nederland.

Je kunt je kamer vanaf 15.00 u. betreden. In de praktijk blijkt dat je de kamers meestal al eerder kunt betreden als ze zijn schoongemaakt. Je kunt dit ter plekke navragen bij de receptie.

Ben je op de aankomstdag voor 10.00 uur bij het hotel dan kun je tegen betaling nog gebruik maken van een extra ontbijt.

Bereikbaarheid Oktoberfest

Het Oktoberfest-terrein (Die Wiesn) ligt op slechts 10 minuten loopafstand.

Extra informatie

Na je boeking ontvang je meer praktische info over dit 4 sterrenhotel München ****


4 sterrenhotel München - luxe slaapkamer
  
4 sterrenhotel München - luxe badkamer
  
4 sterrenhotel München - ontbijtzaal
  
4 sterrenhotel München - ontbijt