Centrumhostel München 2 | OKTOBERFEST MÜNCHEN

Centrumhostel München 2 is slechts een paar jaar oud en heeft een goede ligging, je kunt lopen naar het Oktoberfest of een paar haltes met het OV. Er heerst een internationale Oktoberfestsfeer en is het erg gezellig in de bar.

In tegenstelling tot vele andere hostels, hebben alle kamers in dit hostel een eigen badkamer incl. toilet en zijn er handdoeken en beddengoed aanwezig. Daarnaast is het ontbijt inclusief!
Drank en snacks zijn verkrijgbaar in de bar en in de lounge is er WiFi.

Kamers

Centrumhostel München 2 beschikt over 2-, 4-, 6- en 8-persoons kamers met aparte bedden en een eigen badkamer. Handdoeken en beddengoed is aanwezig.

Ontbijt

Centrumhostel München 2 inclusief ontbijt.

Aankomst

Centrumhostel München 2 is met het OV goed bereikbaar vanaf de Hauptbahnhof of het vliegveld. Het hostel ligt vlakbij een metrohalte.
Kom je met eigen auto? Je kunt deze parkeren in de garage van het hostel (beperkte beschikbaarheid) à +/- € 9 per dag, ter plaatse te betalen bij de receptie. Parkeren op de openbare weg is ook een mogelijkheid. Parkeren in München is niet duur in vergelijking met Nederland.

Je kunt je kamer vanaf 15.00 u. betreden. In de praktijk blijkt dat je de kamers meestal al eerder kunt betreden als ze zijn schoongemaakt. Je kunt dit ter plekke navragen bij de receptie.

Ben je op de aankomstdag voor 10 uur bij het hotel dan kun je tegen betaling nog gebruik maken van een ontbijt.

Bereikbaarheid Oktoberfest

Het Oktoberfest (de Wiesn) ligt op circa 35 minuten loopafstand of 3 haltes met de metro. Advies: pak de metro! Het OV is goed geregeld in München!
 
 
Na je boeking ontvang je meer praktische info over het Centrumhostel München 2


Centrumhostel München - 4 persoonskamer
  
Centrumhostel München - badkamer
  
Centrumhostel München - ontbijtzaal